Δ. Μοιραράκη: “Δεν κρατώ κακία στην κοπέλα που κατηγόρησε τον γιο μου για ξυλοδαρμό”!

Για όσα σημάδεψαν τη ζωή της, τις δυσκολίες, τον νέο της σύντροφο και την πρόσφατη περιπέτεια του γιού της, μίλησε η γνωστή επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη.

Μιλώντας, αρχικά, για τον γιο της Γιώργο και τις κατηγορίες που δέχτηκε από την πρώην κοπέλα του, που ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, η ίδια δήλωσε ανακουφισμένη που τελείωσαν όλα και σημείωσε πως δεν κρατά κακία στην κοπέλα. “Δεν έχω καμιά κακία για την κοπέλα. Ούτε εγώ, ούτε ο Γιώργος. Όμως δεν μου προξένησε απορία γιατί συμπεριφέρθηκε έτσι. Ήταν μια παρορμητική κίνηση, λόγω του νεαρού της ηλικίας της”, ανέφερε στο “People” η Δέσποινα Μοιραράκη.
Για τα παιδικά της χρόνια, η ίδια σημείωσε πως είχε αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες. “Μεγάλωσα στο Νέο Ψυχικό με την μαμά μου, Αναστασία και την αδελφή μου, Σοφία. Έχασα τον μπαμπά μου και έμεινα ορφανή όταν ήμουν 6 χρόνων. Θυμάμαι η μαμά μου έκανε μεγάλη οικονομία. Από τη σύνταξη του μπαμπά μου έβαζε στην άκρη τα χρήματα για τη λαϊκή, για τον γιατρό και δεν ξόδευε τίποτα παραπάνω”, είπε.
Όσον αφορά τον συντροφό της, η γνωστή επιχειρηματίας ανέφερε πως είναι δίπλα της και την στηρίζει στις δύσκολες στιγμές. “Όταν μου έσπασαν το μαγαζί, με πήρε από το χέρι ο συντροφός μου Γιάννης στις 5 το πρωί και πήγαμε μαζί στη Γλυφάδα για να δούμε το μαγαζί”, τόνισε.
Τέλος, για τον γιο της τον Γιώργο, η Δέσποινα Μοιραράκη είπε πως είναι είναι ένας λιτός και υπάκουος άνθρωπος που δεν του αρέσει να προκαλεί προβλήματα. “Ο Γιώργος στερήθηκε την πατρική φιγούρα, όπως κι εγώ. Πάντα του έλεγα “έχεις τόση αγάπη από εμένα που σου καλύπτει της αγάπη όλου του κόσμου”… “, σημείωσε.

Διαβάστε περισσότερα στο People Που κυκλοφορεί…

Read More

And More