Ερωτευμένος ο “εγγονός” της Κάτιας Δανδουλάκη από τη “Ζωή της άλλης”!

Ένα μεγάλο έρωτα φαίνεται πως ζουν ο ηθοποιός Ορφέας Παπαδόπουλος από τη “Ζωή της άλλης” και η σέξι Ευγενία Τσαούση από την “Πολυκατοικία”.

Οι δυο νέοι που παίζουν στις επιτυχημένες σειρές του Mega, απαθανατίστηκαν από το φωτογραφικό φακό της “Espresso” στην πρώτη κοινή εμφάνιση που έκαναν στο opening party του bar “Χώρα του ποτέ” στο Γκάζι.
Ο Ορφέας Παπαδόπουλος έγινε γνωστός μέσα από το ρόλο του τηλεοπτικού Φάνη, του “εγγονού” της Κάτιας Δανδουλάκη στην καθημερινή σειρά του Mega “Η ζωή της άλλης”. Ο Ορφέας έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή μέσα από το ρόλο του Φάνη και τον χαρακτήρα του.
Όσο για την Ευγενία, αξίζει να αναφέρουμε ότι την γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της στην “Πολυκατοικία”. Στη σειρά υποδύεται την φοιτήτρια της Ιατρικής που παρά της φιλοδοξίες της μητέρας της να την δει στα φώτα της δημοσιότητας, εκείνη είναι προσγειωμένη. Η φοιτήτρια που υποδύεται είναι μια όμορφη γυναίκα με αυτοπεποίθηση, που την διεκδικούν οι άντρες, αλλά εκείνη είναι “δύσκολη”.
Οι δυο τους είναι πολύ ταλαντούχοι ηθοποιοί και φαίνεται να ταιριάζουν πολύ…


Από την πρώτη κοινή εμφάνισή τους!

Read More

And More