Η Άντζελα Δημητρίου αρραβώνιασε την κόρη της!

Στην καλύτερη φάση της ζωής της φαίνεται πως βρίσκεται η λαΐδη του ελληνικού τραγουδιού Άντζελα Δημητρίου, αφού χθες πέρασε βέρες η μονάκριβη κορούλα της Όλγα με τον αγαπημένο της Φώτη.

Διπλή χαρά είχε χθες η Άντζελα, αφού η κόρη της αρραβωνιάστηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της, ενώ ταυτόχρονα η ίδια είχε πρεμιέρα στο μαγαζί που τραγουδά… Η Όλγα πήρε την απόφαση να κάνει τους αρραβώνες της με τον αγαπημένο της, την ίδια μέρα που ξεκινά η μαμά της, τις εμφανίσεις της στο “Polis Star” με τον Λευτέρη Πανταζή και τον Θέμη Αδαμαντίδη.
Οι δυο νέοι αποφάσισαν να επισημοποιήσουν το δεσμό τους, μετά από 3 χρόνια σχέσης και είπαν ότι θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης το καλοκαίρι που μας έρχεται. Ο αρραβώνας έγινε στο σπίτι στην Ηλιούπολη και τόσο η Όλγα, όσο και ο Φώτης έλαμπαν από ευτυχία. Μάλιστα, μετά τον αρραβώνα πήγαι για να… τα “σπάσουν” στο κέντρο που τραγουδά η Άντζελα, για να μοιραστούν μαζί της τη χαρά τους…
Αξίζει βέβαια, να σημειώσουμε ότι τον τελευταίο καιρό η κόρη της Άντζελας είναι πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ και φαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπο του αγαπημένου της Φώτη, τον πρίγκιπά της.

Η Άντζελα ήταν πολύ συγκινημένη με την ευτυχία των παιδιών. Η ίδια, μάλιστα, ανέλαβε την δημιουργία της τούρτας που ήταν πολύ εντυπωσιακή και είχε πάνω τη φωτογραφία του ζευγαριού.

Δες το video από τον αρραβώνα:

Read More

And More