Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Λ. Πατέρα: Ήθελα να αυτοκτονήσω!

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, έκανε η Λίτσα Πατέρα στην εκπομπή του Alter, “Όσο υπάρχουν άνθρωποι”.

Η γνωστή αστρολόγος εξομολογήθηκε ότι όταν γέννησε τον γιό της, για κάποιο λόγο παρέλυαν γιθα τακτά χρονικά διαστήματα τα πόδια και τα χέρια της με αποτέλεσμα να απελπιστεί τόσο πολύ που να σκεφθεί ακόμα και την αυτοκτονία!

Η ίδια περιέγραψε με τον πιο γλαφυρό τρόπο, ίσως την πιο δυσάρεστη εμπειρία της ζωής της:

“Όταν γέννησα τον μικρό μου γιο, παρουσίασα ένα σύμπτωμα, κατά το οποίο ανά τακτά διαστήματα, παρέλυαν τα χέρια μου και τα πόδια μου. Πήγα στην κλινική και μου είπαν ότι θα μείνω παράλυτη για όλη μου την ζωή. Η στενοχώρια μου ήταν μεγάλη. Ήταν Αύγουστος και είχε πάρα πολύ ζέστη. Τότε είπα ότι θα πάρω το αυτοκίνητο και θα πάω στο Σούνιο γιατί θέλω να πέσω από εκεί και να αυτοκτονήσω. Τα χέρια μου δεν τα ένιωθα καθόλου. Το ίδιο και τα πόδια μου. Έκλαιγα συνεχώς και παρακαλούσα τον Θεό να με κάνει καλά. Πήγαινα με δέκα χιλιόμετρα την ώρα, σε σημείο που με έβριζαν. Το απίστευτο ήτανότι μέχρι να φτάσω στο Σούνιο, τα χέρια μου και τα πόδια μου λειτουργούσαν κανονικά”!

Η Λίτσα Πατέρα πίστεψε ότι την βοήθησε η πίστη της στο Θεό, που της έδωσε μια απίστευτη εσωτερική δύναμη!

“Εάν μέσα σου πιστεύεις ότι έχεις Θεό και μιλάς μαζί του, αυτή η δόνηση έχει μεγάλη σημασία και μεγάλη ανταπόκριση” ήταν το μήνυμα που έδωσε η διάσημη αστρολόγος.

Read More

And More