Παντρεύεται ο Enrique Iglesias; Ένα μονόπετρο φουντώνει τις φήμες!

Άλλος ένας από τους δημοφιλέστερους εργένηδες είναι έτοιμος να πει αντίο στην εργένικη ζωή και να ανοίξει το δικό του σπιτικό. Ο διάσημος τραγουδιστής Enrique Iglesias και η επιτυχημένη τεννίστρια Anna Kournikova είναι ζευγάρι εδώ και 8 χρόνια.

Χθες το βράδυ ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το ζευγάρι στο εστιατόριο Madeo στο Beverly Hills. H Anna φορούσε ένα μονόπετρο που παρέπεμπε σε δαχτυλίδι αρραβώνων. Κατά την έξοδο τους από το εστιατόριο ο Enrique σαν ένας σωστός τζέντλεμαντης της άνοιξε την πόρτα του την ώρα που έφευγαν.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2002. O Εnrique γνώρισε την Anna στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του για το τραγούδι του με τίτλο ”Escape”.

Οι φήμες που τους θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας ξεκίνησαν όταν η Anna φορούσε ένα τεράστιο κίτρινο μονόπετρο, αλλά τότε ο Enrique δήλωνε ότι δεν τον ενδιαφέρει ο γάμος. ”’Οχι δεν σκέφτομαι να παντρευτώ. πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι κατά του γάμου. Πιστεύω ότι μπορείς να είσαι ευτυχισμένος με έναν άνθρωπο και χωρίς να είστε πανρεμένοι”, είπε.

Την ίδια απόψη μαζί του φαίνεται ότι έχει και η Αnna, αφού όταν εμφανίστηκε στο Graham Norton’s show τον ιούνιο είπε: ”Όχι δεν παντρεύομαι. Είμαστε πολύ καλά.Για ποιο λόγο να παντρευτούμε, αφού είμαστε ευτυχισμένοι έτσι κι αλλιώς;”

Read More

And More