Πού πάει η Τάμτα τόσο χαρούμενη;

Ιδιαίτερα χαρούμενη ήταν σήμερα η Τάμτα και θέλησε να μοιραστεί την καλή της διάθεση με τους θαυμαστές της στο twitter. Όπως έγραψε και η ίδια είναι ενθουσιασμένη για την αποψινή βραδιά.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την επίσημη πρεμιέρα του μιούζικαλ “Rent” που θα γίνει σήμερα το βράδυ στη Σφεντόνα! Η γνωστή τραγουδίστρια που φέτος πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ φαίνεται πως είναι πολύ ενθουσιασμένη.

Η ίδια ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία κατά τη διαδρομή της προς το Πεδίον του Άρεως που βρίσκεται η μουσική σκηνή.
Το πολυβραβευμένο ροκ μιούζικαλ του ’96 για τη “γενιά του MTV”, που ανεβαίνει για 2η χρονιά, έχει ξεκινήσει εδώ και τρεις εβδομάδες και απόψε κάνει την επίσημη πρεμιέρα του. Το ερμηνευτικό επιτελείο αποτελείται από ηθοποούς και τραγουδιστές και οι πρωταγωνιστές του έργου είναι μια παρέα περιθωριακών, η οποία ακροβατεί καθημερινά ανάμεσα στη ζωή και στο θάνατο στη Νέα Υόρκη των ’90s.
Η παράσταση είναι σε σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου και απόδοση των κειμένων από τον Γιώργο Καπουτζίδη σίγουρα είναι μία από τις παραστάσεις που πρέπει να δεις.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές είναι ο Αργύρης Αγγέλου, η Αντιγόνη Ψυχράμη, η Άντα Λιβιτσάνου, ο Πάνος Μουζουράκης και άλλοι πολλοί!

Read More

And More