Δύσκολες ώρες για την Πάολα – Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το θάνατο του πατέρα της

Δύσκολες ώρες περνά η Πάολα μετά το θάνατο του πατέρα της. Ο Αλέξανδρος Καραμήτσιου άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής σε ηλικία 55 χρόνων. Το τελευταίο διάστημα ο άτυχος άντρας έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.
Η Πάολα, που τον υπεραγαπούσε, βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο πατέρας της διαγνώσθηκε με καρκίνο στο πάγκρεας και μέσα σε τέσσερις μήνες τον έχασε. Η ίδια, μάλιστα, αν και είχε κρατήσει ως μυστικό την δύσκολη περίοδο που περνούσε, τον είχε στείλει στη Γερμανία για δέκα εβδομάδες σε μια προσπάθεια να ανακόψει την πορεία της ασθένειας.
Όπως αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη στο Πρωινό, η Πάολα πήγαινε εκεί κάθε Σαββατοκύριακο μετά τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο και επέστρεφε την Παρασκευή. Το τελευταίο διάστημα ο πατέρας της νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας. Και εκείνη μαζί με την Παολίνα ήταν σ το πλευρό του ως το τέλος.
Συντετριμμένη από το θάνατό του, η τραγουδίστρια αποφάσισε να ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της στο Teatro, δύο εβδομάδες νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό.
Η κηδεία του Αλέξανδρου Καραμήτσιου θα γίνει σήμερα στις 15:00 στη Συκιά Χαλκιδικής.
Δες το video του zappit:

Read More

And More