Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ο τραγουδιστής του έρωτα!

Η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό κάποιας όταν ακούει για ή τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, σίγουρα έχει να κάνει με έρωτα. Η απήχησή του είναι απίστευτη σε διάφορες ηλικίες.

Οι θαυμάστριες; Άπειρες και φανατισμένες. Ποια δεν “ταξιδεύει” άλλωστε όταν ακούει το “Πάρτυ” ή το “Βυθό σου”;

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, το αγόρι με την κυπριακή καταγωγή, γεννήθηκε το 1978 και είναι απόφοιτος του Μουσικής Ακαδημίας Λονδίνου (Royal College of London), με πτυχίο πιάνου, κιθάρας και ανώτατων θεωρητικών μαθημάτων. Μετράει τρεις πλατινένιους δίσκους στην Κύπρο αλλά και πολλούς διπλά και τριπλά πλατινένιους στην Ελλάδα. «Αγγιγμα Ψυχής», «Παράξενη γιορτή», «Κρυφό φιλί», «Ακατάλληλη σκηνή», «Φίλοι και Εχθροί», «Πιο πολύ», όλοι οι τίτλοι με ερωτικά υπονούμενα.

Δικαιολογημένα μπορεί να πάρει και βραβείο πιο ερωτικής συναυλίας για όλες αυτές που μας έχει χαρίσει στο Λυκαββητό!
Ευκαιρίας δοθείσης, όλα δείχνουν πως κι ο ίδιος είναι ξανά ερωτευμένος, έτσι η έμπνευση μάλλον είναι διπλή!

Αυτή την περίοδο διατηρεί δεσμό με την ηθοποιό και παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια. Πάντα ο τραγουδιστής είναι σε χαμηλούς τόνους και προσπαθεί να κρατάει μακριά από τη δημοσιότητα την προσωπική του ζωή. Το ίδιο έκανε και με την πρώην του, Δέσποινα Ολυμπίου, που είχε μακροχρόνια σχέση.

Αν και είναι ελάχιστες οι κοινές εμφανίσεις του Μιχάλη και τη Ζέτας, μάλλον τραγουδάνε συχνά το “Εμείς οι δυο σαν ένα!”

Ο Μιχάλης είναι ανήσυχο πνεύμα και δεν επαναπαύεται. Έχει κάνει διάφορες πρωτότυπες συνεργασίες όπως αυτή με τους Reamon στο κομμάτι Tonight, όπου στο cd-single “Πιο πολύ” κυκλοφόρησε και το τραγούδι “Tonight/Σήμερα”. Ταξιδεύει συνέχεια στο εξωτερικό και δεν σταματάει χαρίζει ωραίες στιγμές στους θαυμαστές του.

Ο Μιχάλης είναι σίγουρα ο τργουδιστής του σύγχρονου έρωτα και μας αρέσει! Και λέω σύγχρονου γιατί σίγουρα οι λίγο μεγαλύτερες έχεουν τον δικό τους μέντορα στον έρωτα, δεν είναι και λίγοι άλλωστε οι Έλληνες καλλιτέχνες που μας εμπνέουν και μας ταξιδεύουν. Κάποιες μεγαλώσαμε και ζήσαμε τους ερωτές μας με τα τραγούδια του, τον “κολλήσαμε” και στα αγόρια μας και συνεχίζουμε να τον ακούμε κάνοντάς μας να θυμόμαστε πως μπορεί να υπάρχει το εφηβικό καδιοχτύπι για πάντα!

Απόλαυσέ το!

Read More

And More