Βρήκαν τα λεφτά και το DVD του Μ. Ζουγανέλη που δολοφονήθηκε στη Μύκονο

Ενάμιση μήνα μετά το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε το κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου και το πανελλήνιο οι διωκτικές αρχές έχουν πλέον στα χέρια τους τους τρεις δράστες και τα πειστήρια της ενοχής τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, όσα ανέφερε o ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., «πλέον οι αστυνομικές αρχές της χώρας μπορούν να κάνουν λόγο για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης. Τόσο τα χρήματα όσο και το υλικό από τις κάμερες που βρέθηκε και κατασχέθηκε δεν αφήνουν στους κατηγορουμένους κανένα περιθώριο.

Όπως έγινε γνωστό, υστέρα από νομότυπη έρευνα τόσο στο σπίτι της 28χρονης Μαργαρίτας, της συντρόφου του 73χρονου επιχειρηματία, όσο και στα σπίτια των δύο ομοεθνών συνεργών της βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ, το οποίο εκτιμούμε ότι είναι ένα μέρος από τα κλοπιμαία που άρπαξαν από το σπίτι του Μίμη Ζουγανέλη.

Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι ακριβώς περιείχε το χρηματοκιβώτιο που «ξήλωσαν» από το σπίτι του. Το 1,5 εκατομμύριο είναι δεδομένο, ωστόσο κάποιοι κάνουν λόγο και για άλλα χρήματα, καθώς και για πανάκριβα κοσμήματα».

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να μεταβούν στην Πολωνία και άντρες της Αστυνομικής Διέυθυνσης Κυκλάδων, προκειμένου να ανακρίνουν την αδίστακτη γυναίκα και τους συνεργούς της που ξυλοκόπησαν καιβασάνισαν μέχρι θανάτου τον άτυχο επιχειρηματία για να του αρπάξουν την περιουσία.

Read More

And More