Σ. Χρηστίδου: “Τώρα είμαι πιο ερωτευμένη με τον Θοδωρή παρά παλιότερα”!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Σίσσυ Χρηστίδου, στην οποία μίλησε για τον αγαπημένο της Θοδωρή και τον μικρό Φίλιππο Ραφαήλ, την επαγγελματική της πορεία και την επιθυμία να κάνει δεύτερο παιδάκι.

“Θεωρώ ότι υπήρξα πολύ τυχερή και ήρθαν όμορφα πράγματα στο δρόμο μου. Δουλεύω 12 χρόνια και έχω περάσει από δύσκολες, αλλά και όμορφες περιόδους. Είμαι τυχερή, καθώς δουλεύω για δυο εκπομπές, τη στιγμή που άλλοι συνάδελφοί μου δεν έχουν δουλειά”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο “HELLO!”
Μιλώντας για τον γιο της, τον Φίλιππο Ραφαήλ ανέφερε πως του επιτρέπει να βλέπει τηλεόραση, αλλά του προτείνει κυρίως να παίζει και να ασχολείται με τη μουσική.

Ακόμη, όσον αφορά τη σχέση της με τον συζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη, η ίδια είπε το εξής: “Ο Θοδωρής είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και νιώθω ότι ανακαλύπτω κάθε μέρα. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που ήρθε στη ζωή μου”.
Παράλληλα, ανέφερε πως είναι 4 χρόνια μαζί και νιώθει πολύ ερωτευμένη. “Με τον Θοδωρή είμαστε μαζί 4 χρόνια. Είμαι πολύ περισσότερο ερωτευμένη μαζί του τώρα παρά παλιότερα. Τη “φλόγα” σε μια σχέση πιστεύω ότι την κρατάς εσύ ζωντανή, δεν μένει από μόνη της και εμείς προσπαθούμε να ξεπερνάμε την καθημερινότητά μας και να δίνουμε στη σχέση το χώρο και το χρόνο που χρειάζεται”, τόνισε.
Τέλος, για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα ακόμη παιδάκι, η ίδια ανέφερε ότι το σκέφτεται πολύ και δήλωσε πως θέλει πολύ να κάνει κι άλλα παιδιά.

Διάβασε περισσότερα στο “HELLO!” που κυκλοφορεί.

Read More

And More