E. Μανωλίδου: “Θα ήθελα ο Άδωνις να χορέψει στο Dancing with the stars!”

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της στον Ant1, η Ευγενία Μανωλίδου μιλησε για το “Dancing with the stars”, την πρόταση που έγινε στον συζυγό της Άδωνη Γεωργιάδη να συμμετέχει και την παρουσιάστρια του show.

“Στο “Dancing with the stars daily” θα επικεντρωθούμε στη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια που θα χρειαστεί να καταβάλλουν καθημερινά τα ζευγάρια, προκειμένου να τα βγάλουν πέρα με τις δυσκολίες κάθε χορού… Επίσης, θα φιλοξενούμε καλεσμένους που θα μοιράζονται τις εμπειρίες τους στο χορό”, δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια στην “Real Life”.
Όσον αφορά την πρόταση που έγινε στον συζυγό της Άδωνη Γεωργιάδη να συμμετέχει στο show του Ant1, η Ευγενία σημείωσε: “Είναι αλήθεια πως του έγινε πρόταση, όμως δεν μπορούσε να την αποδεχτεί για τους δικούς του λόγους. Εάν γινόταν σε κάποια άλλη χρονική στιγμή, ενδεχομένως και να την αποδεχόταν, όπως έχουν κάνει πολλοί πολιτικοί… Εγώ πάντως δεν θα προέβαλλα καμιά αντίρρηση! Μάλιστα θα το ήθελα πολύ”.
Για την Ζέτα Μακρυπούλια και τη συνεργασία τους, η ίδια δήλωσε: “Με την Ζέτα γνωριστήκαμε πέρυσι στο “Dancing with the stars” και από τότε της είχα εκφράσει τη συμπάθειά μου. Χάρηκα που την ξαναείδα και θα συνεργαστούμε”.
Παράλληλα, για το ενδεχόμενο να κάνει κι άλλο παιδί, ηγνωστή παρουσιάστρια είπε πως αν και δεν είναι στα άμεσα σχέδια τους, δεν το αποκλείει ως ενδεχόμενο. Όσο για τη σχέση της με τα παιδιά της που είναι στην εφηβεία, η Ευγενία ανέφερε: “Προσπαθώ να είμαι κοντά στα παιδιά μου, ενώ καταλαβαίνω πως εκείνα δεν το πολυθέλουν. Έχει αρχίσει να βγαίνει από μέσα μου η φωνή της μάνας μου, αλλά από την άλλη δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που συμπεριφερόμουν κι εγώ όπως τα παιδιά μου”.

Read More

And More