Σ. Χρηστίδου: Αδύνατη όσο ποτέ, κάνει σέξυ φωτογράφιση για περιοδικό!

H Σίσσυ αδυνάτισε και έγινε super sexy! Φωτογραφίζεται για το περιοδικό Nitro και περνάει δια πυρός και σιδήρου όπως βλέπεις παρακάτω! Φοράει μαύρα, σέξι εσώρουχα και επιδεικνύει με μεγάλη αυτοπεποίθηση το νέο της κορμί!

Ο σύζυγος της μάλιστα δεν έχει κανένα πρόβλημα να την βλέπει έτσι, αφού του αρέσει το σέξι look της.

Τι της είπε ο Θοδωρής όταν είδε όμως αυτές τις φωτογραφίες; “Δε μπορώ να σου πω, γιατί είναι πρόστυχο. Με την καλή έννοια. Νομίζω ότι γενικά θέλει να με βλέπει σέξι. Δεν έχει θέμα με το να είμαι μαζεμένη. Να μου πει π.χ. αυτό που φοράς είναι κοντό”

Η ίδια θεωρεί τον εαυτό της sex symbol; “Sex Symbol εγώ; Μου φαίνεται αστείο. Το κοινό που με πλησιάζει είναι πιο πολύ το κοινό του σουπερμάρκετ. Νοικοκυρές ή νέες μανάδες. Οι δικοί μου άνθρωποι που λέμε τα προβλήματά μας”.



Η Σίσυ μιλάει ακόμα για το γεγονός ότι παλιά συνήθιζε να βγαίνει Εξάρχεια και τώρα της την σπάει που δεν μπορεί να το κάνει γιατί θεωρείται celebrity! “Γενικά, όλο αυτό με την επωνυμία το θεωρώ το μεγαλύτερο ανέκδοτο ever. Μεταξύ μας είμαστε, hello! Και πιστεύω ότι όλοι, όσοι προσπαθούν να παίξουν το παιχνίδι της δημοσιότητας, ξέρουν ότι δεν έχει καμία βάση. Όμως, το παίζουν ότι κάποιοι είναι, γιατί νομίζουν ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει, ότι είναι και λίγο ηλίθιος”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τι είπαν όμως οι φίλοι και συνεργάτες της για την “καυτή” φωτογράφιση;

Το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή “Μες στην καλή χαρά” σχολίασαν το κεντρικό πρόσωπο του εξωφύλλου του περιοδικού, που δεν είναι άλλο από τη Σίσσυ!

Η Ναταλία Γερμανού της είπε πως έκανε μια πάρα πολύ ωραία φωτογράφιση ενώ ο Παύλος Σταματόπουλος έκανε χιούμορ πως όλοι οι στρατευμένοι αυτής της χώρας την ευχαριστούν γι’ αυτή τη σέξι φωτογράφιση, άποψη που ήρθε να συμφωνήσει και η παρουσιάστρια της εκπομπής μεταφέροντας τους χαιρετισμούς στρατευμένου τηλεθεατή της εκπομπής και θαυμαστή της Σίσσυ.

Η ίδια δέχθηκε τα πειράγματα των φίλων της με πολύ καλή διάθεση αλλά την έκαναν παράλληλα να ντρέπεται πάρα πολύ και να λέει χαριτολογώντας: “Προτιμώ να μην πω στον μπαμπά μου πως έκανα αυτήν τη φωτογράφιση!”.

Read More

And More