Y. Μπόσνιακ: Η σέξυ φωτογράφιση και η βέρα στο δάχτυλό της!

Πιο σέξυ και ανανεωμένη από ποτέ εμφανίστηκε η Υβόννη Μπόσνιακ στη φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό “Status”. Η αγαπημένη του Αντώνη Ρέμου πόζαρε στο φακό, φορώντας τα απολύτως απαραίτητα και μίλησε για τη σχέση τους και το σέξ.

Η Υβόννη φωτογραφήθηκε μαυρισμένη και φορούσε ένα brazilian μαγιώ, ενώ στο αριστερό της χέρι είχε ένα δαχτυλίδι που έμοιαζε με βέρα, φουντώνοντας τις φήμες για την επισημοποίηση της σχέσης της με τον γνωστό τραγουδιστή.

Τι είπε όμως η ίδια για τον Αντώνη Ρέμο; Τι ήταν αυτό που την κέρδισε στον τραγουδιστή;
“Έκανε αυτό που θα συμβούλευα κάθε άντρα να κάνει. Ήταν ο εαυτός του. Δεν με προσέγγισε ως ο τραγουδιστής Ρέμος, δεν το έπαιξε κάποιος. Τίποτα από όλα αυτά. Ήταν αυτός που είναι και στην κανονική του ζωή και αυτό με κέρδισε από την πρώτη στιγμή”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, η ίδια μίλησε και γενικά για τις σχέσεις, αλλά και το σεξ. Στην ερώτηση, μάλιστα, για το πόσο σημαντικό είναι το σεξ στη ζωή της, η ίδια απάντησε: “Τόσο σημαντικό όσο το οξυγόνο για τη ζωή. Μπορείς να κρατάς την αναπνοή σου για λίγο, χωρίς ανάσες όμως δεν υπάρχει μέλλον”.


To εξώφυλλο του περιοδικού!


Στα backstage της φωτογράφισης

Read More

And More