Χ. Αλούπη: Είμαι μόνη μου εδώ και καιρό!

Η Χριστίνα Αλούπη, που εγκατέλειψε την Ελλάδα και άφησε μία πολλά υποσχόμενη καριέρα στην τηλεόραση για να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη και τελικά να σπουδάσει υποκριτική στο Λος Άντζελες, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”Down Town”, μιλά για τις δυσκολίες που πέρασε εκεί, το Χόλιγουντ και τα προσωπικά της δεδομένα.

Επιπλέον, ανέφερε πως στο Χόλιγουντ, κανένας ηθοποιός, είτε είναι Αμερικανός είτε ξένος δεν μπορεί να στείλει το βιογραφικό του στο άσχετο. ”Δεν γνωρίζεις καν πότε ζητάνε και τι ζητάνε. Όσοι ψάχνουν ηθοποιούς στέλνουν κρυφή λίστα στους ατζέντηδες κι εκείνοι κρίνουν ποιους θα στείλουν”, δηλώνει η ίδια και παραδέχεται πως ”δόξα τω Θεώ, μόλις απέκτησα κι εγώ ατζέντη και μάνατζερ. Εδώ είναι δύσκολο να σε δεχτεί κάποιος – περνάς από οντισιόν κι άμα σε θέλει…”

Ο ατζέντης και ο μάνατζέρ της, δεν της είπαν να αλλάξει επίθετο – όπως συνέβη με τον Άνθιμο Ανανιάδη
”Όχι και μου φάνηκε περίεργο. Απλώς με ρώτησαν πώς προφέρεται στα αγγλικά το Αλούπη. Μάλλον τους άρεσε. Δεν ήθελα κι εγώ να αλλάξω το επίθετό μου… Το πρώτο πράγμα που μου είπαν είναι: ”από το να μην πάω καλά προετοιμασμένη σε μια οντισιόν, καλύτερα να μην πατήσω καθόλου το πόδι μου. Η κακή εντύπωση που θα κάνεις ως απροετοίμαστος μπορεί να σου στοιχήσει πολύ περισσότερο από το να μην πας καθόλου.”

Σχετικά με τα προσωπικά της
”Είμαι μόνη μου εδώ και καιρό, γιατί είχα δώσει προτεραιότητα στις σπουδές και στην καριέρα μου και δεν ήμουν τόσο ανοιχτή σε γνωριμίες. Ίσως είχα και την ανάγκη να μείνω μόνη μου αφότου έκλεισα παλαιότερους λογαριασμούς. Ήθελα να έχω χρόνο να αφιερώσω αποκλειστικά στον εαυτό μου. Πέρασα και μεγάλη αλλαγή μετακομίζοντας στην άλλη άκρη της γης, δεν ήταν εύκολο. Σε όλα όμως, πρέπει να υπάρχει ισορροπία, επαγγελματικά και προσωπικά, και η αλήθεια είναι ότι πλέον νιώθω έτοιμη να αφήσω κάποιον να μπει στη ζωή μου και να ερωτευτώ.”

Το κόστος ζωής σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες
”Όσον αφορά τα ενοίκια, η Νέα Υόρκη, κακά τα ψέματα, είναι πολύ ακριβή. Στο Μανχάταν δεν βρίσκεις σπίτι με κάτω από 2.000 δολάρια το μήνα. Σπίτι με ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι και κουζίνα, μπορείς να βρεις με 1.000 δολάρια. Η καθημερινή ζωή, όμως, είναι πιο φθηνή από την Ελλάδα. Για να καταλάβεις, ο γαλλικός καφές, σε μεγάλο μέγεθος -είναι σχεδόν τρεις κούπες- κοστίζει μόλις 1 δολάριο.”

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More