Κωνσταντίνα: Επανασύνδεση με τον σύζυγό της μετά από 12 χρόνια!

Μία αγάπη που είχε φτάσει στον χωρισμό, μετά από δώδεκα χρόνια παίρνει και πάλι σάρκα και οστά! Άλλωστε, οι μεγάλες αγάπες δεν τελειώνουν ποτέ. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα και τον σύζυγό της Βασίλη Δουκάκη που αποφάσισαν να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στον γάμο τους και να κάνουν μία νέα αρχή. Έπειτα από δώδεκα χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες της “Espresso” κάνουν προσπάθειες επανασύνδεσης.

Αν και χωρισμένοι, οι δυο τους διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις για χάρη της οικογένειας. Τελευταία όμως συνειδητοποίησαν ότι η παλιά φλόγα δεν έχει σβήσει και αποφάσισαν να προσπαθήσουν ξανά.

Η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, οδοντίατρος στο επάγγελμα, παντρεύτηκαν το 1995 και απέκτησαν μια κόρη, τη Χριστίνα. Τέσσερα χρόνια αργότερα χώρισαν, γιατί ήταν αδύνατο να “συμβιβαστούν” τα ωράριά τους. Μάτια που δεν βλέπονται…

Η Κωνσταντίνα δούλευε σκληρά, ενώ και η δουλειά του συντρόφου της ήταν απαιτητική. Βλέποντας ότι δεν μπορούσαν να συνυπάρχουν, ήρεμα και συναινετικά αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο.

Εδώ και κάποιους μήνες όμως η Κωνσταντίνα μετακόμισε στα βόρεια για να περνάνε περισσότερο χρόνο όλοι μαζί, σαν δεμένη οικογένεια. “Δείχνουν ευτυχισμένοι και ασφαλείς ο ένας δίπλα στον άλλον” υποστηρίζει ο δικός τους άνθρωπος, ενώ οι ίδιοι θέλουν να διατηρήσουν τη σιωπή τους. Όπως όλα δείχνουν όμως η επανασύνδεση πέτυχε!

Μάλιστα, η τραγουδίστρια θα εμφανίζεται από 10 Οκτώβρη και κάθε Δευτέρα σε γνωστό μαγαζί στην Πολιτεία μαζί με τον Γρηγόρη Πετράκο σε unplugged βραδιές live με 2 κιθάρες και ένα πιάνο.

Read More

And More