Eυδοκία Ρουμελιώτη: “Όλα είναι έτοιμα για το γάμο μου”

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια από τη καθημερινή σειρά Η Ζωή Της Άλλης μίλησε στο περιοδικό OK για την θετική εξέλιξη που έχει η σχέση της με τον επιχειρηματία και σύντροφο της Νικηφόρο Χαραγκιώνη, αφού έχουν αποφασίσει να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.

Η Ευδοκία μιλάει στο περιοδικό για τη μιρή αναβολή που πήρε ο γάμος τους λόγο κάποιων οικογενειακών θεμάτων αλλά και πως η νέα ημερομηνία προβλέπεται να είναι μέσα στο νέο έτος.

Έχετε ορίσει ημερομηνία γάμου;
Είναι όλα έτοιμα, αλλά λόγω κάποιων οικογενειακών θεμάτων, αναβλήθηκε. Δεν έχουμε ορίσει καινούρια ημερομηνία, όμως πιστεύω ότι μέσα στον καινούριο χρόνο θα γίνει.

Πώς έγινε η πρόταση γάμου;
Θα σε απογοητεύσω, γιατί δεν έγινε κάτι θεαματικό. Απλά, αφού μέναμε μαζί, πάνω στη συζήτηση, είπαμε να παντρευτούμε. Μάλιστα το αρχικό σχέδιο ήταν να κάνουμε ένα πάρτι, κάπου εκτός Αθηνών, να καλέσουμε τους φίλους μας και κάπου εκεί να παντρευτούμε.

Θέλεις να γίνεις μητέρα;

Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα και αν με ρωτούσες πιο παλιά, θα σου έλεγα ότι ήθελα να κάνω τρία παιδιά. Τώρα, επειδή είμαι καλά με τον σύντροφό μου, δεν σκέφτομαι ότι λείπει από τη ζωή μας ένα παιδί. Έχουμε ανάγκη να ζήσουμε και λίγο μόνοι μας. Ο ερχομός ενός παιδιού αλλάζει τη ζωή ενός ζευγαριού, αν πραγματικά θέλεις να είσαι δίπλα του και να μη μεγαλώνει με την νταντά ή με τη γιαγιά του. Αν θέλεις να είσαι γονιός με όλη τη σημασία της λέξης πρέπει να βάλεις πίσω τον εαυτό σου και προτεραιότητα να έχει το παιδί σου. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου, λοιπόν, δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη γι’ αυτό.

Read More

And More