Π. Ζήνα: “Είμαι πλήρης όταν κρατάω στην αγκαλιά μου αυτό το πλασματάκι”

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου δεν αποχωρίζονται λεπτό την μονάκριβη κορούλα τους, που γεννήθηκε στο μαιευτήριο ΡΕΑ με καισαρική τομή – η γνωστή τραγουδίστρια επιθυμούσε να γεννήσει φυσιολογικά, αλλά αυτό δεν έγινε τελικά λόγω απρόσμενων πόνων.

Ο μαιευτήρας μάλιστα της Πέγκυς, Τρύφωνας Λαϊνός, ανέφερε στο TLIFE λίγο μετά τον τοκετό: ”Η μπέμπα είναι ένα υγιέστατο και πολύ όμορφο παιδάκι… Το μωρό είναι ίδιο ο Γιώργος! Είναι απίστευτη η ομοιότητα. Η Πέγκυ χαριτολογώντας κάποια στιγμή είπε, να κάνουμε DNA στο μωρό, για να δούμε αν είναι και των δύο ή μόνο του Γιώργου… Ο Γιώργος ήταν ο πρώτος που κράτησε την μπέμπα στην αγκαλιά του και από εκείνη τη στιγμή που γεννήθηκε δεν την αφήνει λεπτό από την αγκαλιά του. Ακόμα και στην Πέγκυ, της δίνει να κρατήσει τη μπέμπα μόνο όταν είναι να τη θηλάσει. Είναι ξετρελαμένος μαζί της!”

Ο Γιώργος Λύρας επίσης, έχει κάνει και τατουάζ το όνομα της μικρής του ”Ηλέκτρας” στο χέρι του!

Η Πέγκυ, όπως διαβάσαμε στην Real Life, είχε αναλάβει η ίδια τις προετοιμασίες του παιδικού δωματίου με αποτέλεσμα αυτό να είναι έτοιμο αρκετούς μήνες πριν από τον ερχομό της κορούλας της και δήλωσε σχετικά με τη γέννηση της μικρής της πριγκίπισσας και την ομοιότητά της με τον σύζυγό της:

”Νιώθω πλήρης! Είμαι πλήρης όταν κρατάω στην αγκαλιά μου αυτό το πλασματάκι. Το σπίτι έχει μια παιδική μυρωδιά… Είναι το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής μου. Η Ηλέκτρα μοιάζει καταπληκτικά στον Γιώργο. Είναι ίδια ο Γιώργος… Είναι αλήθεια πως είχα φιλική συμμετοχή. Δεν φανταζόμουν πως ο Γιώργος θα ήταν τόσο όμορφος σε γυναίκα… Αισθάνομαι πως έχω αναλάβει τον πιο δύσκολο ρόλο. Όμως είναι και ο πιο ωραίος της ζωής μου. Αυτό που χρειάζεται η μικρή είναι αγάπη και προστασία. Ακόμα δεν έχω προσαρμοστεί στα νέα μου καθήκοντα και παθαίνω πανικούς, ακόμη και όταν ακούω το κλάμα της.”

Όσες μέρες η Πέγκυ βρισκόταν στο μαιευτήριο, επισκεύθηκαν την ίδια, τον σύζυγο και την κορούλα της πολλοί συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες. Ανάμεσά τους ο κουμπάρος του ζευγαριού και μέλλοντας νονός της μικρής ”Ηλέκτρας”, Ηλίας Ψινάκης, ο Δημήτρης Μητροπάνος, τον οποίο η γνωστή τραγουδίστρια αγαπά κι εκτιμά πολύ, ο Λούκας Γιώρκας, ο Μάκης Πουνέντης, η Ελεονώρα Μελέτη και η Ρούλα Κορομηλά.

Δυστυχώς όμως, δεν πρόλαβε να χαρεί για την έλευση της μικρής Ηλέκτρας και ένα “χτύπημα” της μοίρας ήρθε να την γεμίσει λύπη, αφού ήρθε αντιμέτωπη με τον θάνατο του αγαπημένου της πατριού. Ο άνθρωπος που στάθηκε σαν πατέρας στην Πέγκυ Ζήνα έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας και ενώ η γνωστή τραγουδίστρια βρισκόταν στο μαιευτήριο.

Read More

And More