Johnny Depp: “Δοκίμασα παραισθησιογόνες ουσίες όταν ήμουν νέος!”

Ο εκκεντρικός ηθοποιός μίλησε στην γαλλική εφημερίδα Paris Match για τη νέα του ταινία, τις ατελείωτες ώρες ζωγραφικής στο κάστρο του στη γαλλική επαρχία, τη σχέση του με τα ναρκωτικά και την επιρροή που ασκούν πάνω του τα παιδιά του.

Μια συνέντευξη σε γαλλικό μέσο ήταν από μόνη της ιντριγκαδόρικη. Ο Johnny είχε μόλις… “δραπετεύσει” από τη Γαλλία προκειμένου να αποφύγει την φορολόγηση της περιουσίας του. Η γαλλική νομοθεσία προβλέπει πως κάποιος είναι μόνιμος κάτοικος Γαλλίας – και άρα υποχρεωμένος να πληρώσει φόρους – εφόσουν διαμένει πάνω από 183 μέρες το χρόνο στη χώρα.

Τα ναρκωτικά
Με αφορμή την νέα του ταινία Τhe Rum Diary ο χολιγουντιανός ηθοποιός μίλησε για όλα όσα τον αφορούν. Πέρασε περίοδος που δοκίμασε τα ναρκωτικά. Όπως όμως χαρακτηριστικά αναφέρει δεν του ταίριαζαν. “Όταν ήμουν νέος δοκίμασα παραισθησιογόνες ουσίες επειδή διάβασα το ‘Brave New World’ (ένα μυθιστόρημα που αναφέρεται στην χρήση ενός συγκεκριμένου ναρκωτικού που φέρεται να φέρνει την ευτυχία). Μα, ειλικρινά ο εγκέφαλός μου δεν είναι πολύ δεκτικός σε τέτοιες ουσίες. Το πνεύμα μου είναι πολύ… περίεργο”

Από jeunne premier – πάτερ φαμίλιας
Η κουβέντα πηγαίνει μοιραία στην οικογένεια του. Ο κρυφός πόθος εκατομμυρίων γυναικών στον κόσμο είναι πια 48 και έχει οικογένεια και παιδιά. “Μπορεί να ακούγεται μπανάλ πως τα παιδιά σε αλλάζουν, όμως όπως και να το κάνουμε αυτό συμβαίνει” αναφέρει για την σχέση του με την οικογένεια. Μάλιστα παρά το επαναστατικό του προφιλ και στιλ, εκμυστηρεύεται πως ειλικρινά θα προτιμούσε τα παιδιά του να μην κάνουν ποτέ τατουάζ.

Ένας απλός και μοναχικός χωρικός
Ο Johnny Depp έχει αγοράσει έναν αμύθητης αξίας πύργο στην γαλλική επαρχία, στον οποίο και θέλει να περνά τον περισσότερο χρόνο μαζί με την Vanessa Paradis και τα παιδιά τους. Είναι ο δικός του παράδεισος όπου μπορεί να περνά απαρατήρητος και να ηρεμεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. “Για πρώτη φορά αισθάνθηκα ανώνυμος. Μπορούσα να ζήσω απλά. Είναι αδύνατο να το κάνω αυτό στο Los Angeles. Βρισκόμουν υπό διαρκή παρακολούθηση. Ομολογώ άλλωστε πως όλη μου τη ζωή είχα μια ιδιαίτερη εκτίμηση στην Γαλλία”! Αναφέρει και συμπληρώνει: “Μπορώ να μείνω εκεί για 3 μήνες και να παρακολουθώ απλά τα λουλουδάκια μου να μεγαλώνουν και να ανθίζουν”

Ο Johnny Depp ζωγράφος

Πρόσφατα ο πρωταγωνιστής του Εργοστάσιου σοκολάτας ανακάλυψε την αγάπη του για την ζωγραφική. Στην ησυχία της γαλλικής εξοχής μπορεί να επιδοθεί στην νέα του εμμονή με τις ώρες. Παρόλα αυτά δεν σκέφτεται να εκθέσει τις δημθιουργίες του. “Ποιος θα ήθελε άλλωστε να δει τα δικά μου έργα;” αναρρωτιέται με επιτηδευμένη αφέλεια…

Read More

And More