Π. Αναστασοπούλου: “Για τέσσερα χρόνια ήμουν με κάποιον που ήταν παντρεμένος”

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι ένα από τα φαβορί του Dancing On Ice ενώ κάθε Κυριακή κερδίζει τα καλύτερα σχόλια από τους κριτές. Ένας εκ των κριτών, λοιπόν, ο Πέτρος Κωστόπουλος την κάλεσε και στην εκπομπή “Βράδυ”. Εκεί, η Πηνελόπη τα αποκάλυψε όλα: για το Dancing, την άσχημη περίοδο στη ζωή της, τον πρόσφατο χωρισμό, τις πλαστικές στήθους αλλά και την επί τέσσερα χρόνια σχέση της με παντρεμένο, χωρίς να το γνωρίζει!

Η Πηνελόπη και ο πρόσφατος χωρισμός της

Όπως είχε δηλώσει και στο Dancing, η Πηνελόπη πριν ξεκινήσει πρόβες βρισκόταν σε μια πολύ άσχημη φάση της ζωής της. Μεταξύ άλλων, η αιτία ήταν και ένας χωρισμός. “Δεν ήταν Αμερικάνος, ήταν Έλληνοαμερικάνος. Δεν ήταν αυτός ο λόγος όμως που χωρίσαμε. Σταμάτησα για λίγο καιρό να έχω πίστη στους ανθρώπους. Δεν ήταν το πρόβλημα ερωτικό, ήταν ανθρώπινο. Έπεσα σε μια λούμπα περίεργη αλλά έχω βγει πολύ δυναμικά”. Επιπλέον, συνέχισε λέγοντας ότι είναι πολύ διαφορετική από αυτό που δείχνει και ότι στην προσωπική ζωή της είναι παραδοσιακή. Όσον αφορά αν βρίσκεται τώρα σε σχέση ή όχι η Πηνελόπη απάντησε: “Περνάω πάρα πολύ ωραία τώρα. Αν με ρωτάς αν κοιμάμαι μόνη μου το βράδυ, σου απαντώ κάποιες φορές ναι, κάποιες όχι!”.

Η Πηνελόπη και τα κολακευτικά σχόλια από την κριτική επιτροπή

Σχολιάζοντας τα κολακευτικά σχόλια που της έκανε η Έλενα Παπαρίζου, η Πηνελόπη είπε στον Πέτρο Κωστόπουλο “τρελάθηκε όταν μου το είπε”. Και συνέχισε: “Δεν μπορώ να κάνω κάτι μισό. […] Για μένα ήταν πολύ άσχημο όταν είπαν ότι δεν αξίζω τη βαθμολογία, ότι είμαι χαϊδεμένη σας. Από πού με ξέρατε για να με αγαπάτε;”.

Η Πηνελόπη και οι… γυναίκες!
Στην συζήτηση με τον Πέτρο Κωστόπουλο δήλωσε επίσης ότι δέχεται πολλά κολακευτικά σχόλια από τις γυναίκες. “Μου την πέφτουν γυναίκες. Όχι πρόστυχα! Με πλησιάζουν γυναίκες πολύ, μου λένε πολύ ωραία πράγματα, τους αρέσουν τα ρούχα που φοράω, ο τρόπος που μιλάω. Δεν με φλερτάρουν οι άντρες. Ο τελευταίος (που μου την έπεσε) ήταν περίπου πριν ένα χρόνο”.

Η σχέση της με τις πλαστικές και την απιστία!
Σε ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου για την σχέση της με τις πλαστικές, η Πηνελόπη έδωσε μια άκρως διπλωματική απάντηση: “Η επιστήμη πάντα με βοηθάει εμένα, είμαι παιδί της επιστήμης”, είπε με νόημα. Ωστόσο, ένα από τα σημεία της συνέντευξης που είχε το περισσότερο ενδιαφέρον, ήταν όταν η Πηνελόπη μίλησε για την σχέση της με έναν παντρεμένο, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει φυσικά! “Έπαθα χοντράδα σε σχέση μου αλλά έφυγα κυρία. Ήμουν για αρκετά χρόνια κιόλας με κάποιον που ήταν αθλητής, δεν ήταν Έλληνας ούτε αυτός, ο οποίος μου είχε κάνει και πρόταση γάμου, και ήταν ήδη παντρεμένος. Και εγώ για τέσσερα χρόνια δεν το ήξερα […] Οι μεγαλύτεροι άντρες από μένα, με έχουν πληγώσει. Οι μικρότεροι με προσέχουν”.

Read More

And More