Έλλη Κοκκίνου: Αυτές οι γιορτές είναι ξεχωριστές!

Οι γιορτές που έρχονται θα βρουν την Έλλη Κοκκίνου σε μία εντελώς καινούρια φάση στη ζωή της. Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη για εκείνη αλλά ταυτόχρονα στάθηκε γεναιόδωρη. Τα επαγγελματικά της είχαν μια σταθερά ανοδική πορεία και η προσωπική της ζωή απέκτησε ιδιαίτερο νόημα.

Ο έρωτας είναι αυτός που της έδωσε ιδιαίτερο νόημα! Η Έλλη βρήκε την ευτυχία της στο πρόσπωπο του Γιώργου Μπόγρη και όσα σχόλια κι αν άκουσε η σχέση της άντεξε στο χρόνο. Τα φετινά Χριστούγεννα λοιπόν θα έχει στην αγκαλιά της δύο άντρες, τον Γιώργο και τον πρίγκηπά της, όπως αποκαλεί τον γιο της.

Ο μικρός Αλέξανδρος είναι ο πρίγκιπάς της πριν ακόμα γεννηθεί. Γι’αυτό εκείνη κάνει τα πάντα για να είναι ευτυχισμένος. Αυτό που θέλει και εύχεται είναι ο γιος της να είναι πάντα καλά και να τον χαίρεται και να είναι και εκείνη γερή για να στέκεται δίπλα του.

Αδιαμφισβήτητα ο μικρός Αλέξανδρος είναι ο άντρας της ζωής της και για χάρη του όλες αυτές τις μέρες δεν έχει βγάλει καθόλου το σκούφο του Άγιου Βαίλη από το κεφάλι της! Μαμά και γιος μάλιστα έχουν γράψει ήδη το γράμμα τους για να ζητήσουν το δώρο από τον αγαπημένο άγιο των παιδιών, μικρών και μεγάλων.

Και φυσικά το σπίτι τους είναι στολισμένο με τα γιορτινά του! Από τέλος Νοεμβρίου η τραγουδίστρια φρόντισε να στολίσει το ψηλό χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί το σαλόνι του σπιτιού της στη Βούλα.

Η Έλλη φροντίζει να κρατάει τις παραδόσεις. Παρά το φορτωμένο επαγγελματικό της πρόγραμμα δεν παρέλειψε να φτιάξει τα καθιερωμένα μελωμακάρωνα και τους κουραμπιέδες των γιορτών! Οι μυρωδιές αυτές είναι που πλυμμηρίζουν τις μέρες αυτές το σπίτι της.

Μάλιστα, η Έλλη θα πάει κάποια από τα γλυκά της στο βazaar του “Χαμόγελου του παιδιού” όπου θα βοήθησει μαζί με την Δέσποινα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Read More

And More