Ντ. Παπαδημητρίου: Τι λέει για την σχέση της με τον Αντ. Αλμπάνη και το ενδεχόμενο ενός γάμου!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλάει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή αλλά αποκαλύπτει μόνο όσα θέλει εκείνη!

“Επειδή κάνω αυτλη τη δουλειά, δεν έχω υποχρέωση να δίνω εξηγήσεις”, υποστηρίζει η ηθοποιός και ξεκαθαρίζει πως δεν μιλάει για την σχέση της με τον Αντίνοο Αλμπάνη γιατί δεν διαφήμιζε ποτέ την δουλειά της μέσα από τις σχέσεις της.

Ωστόσο, η Ντορέττα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου. “Φυσικά θα παντρευόμουν ξανά αν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες”, εξηγεί στο περιοδικό “Εγώ”.

Τρίτο παιδί θα έκανε; “Είμαι 32 ετών. Έχω όλη τη ζωή μπροστά μου. Θα ήθελα άλλο ένα παιδάκι, αλλά είναι κάτι που δεν με αγχώνει στο άμεσο μέλλον.”

Θα άφηνε την καριέρα της για έναν μεγάλο έρωτα; “Όχι. Πιστεύω ότι κανένας μεγάλος έρωτας δεν θα με έβαζε στη διαδικασία να διαλέξω το ένα από τα δύο. Το διάστημα που δεν δουλεύα , που έλειπε πολύ το θέατρο”. Παρόλα αυτά δεν μετάνιωσε που έκανε οικογένεια στα 24. “Ήταν ότι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντορέττα.

Με ένα διαζύγιο ήδη στην πλάτη της το σημαντικότερο πράγμα για εκείνη είναι τα παιδιά της. “Είμαι πολύ τυχερή γιατί τα παιδιά μου μεγαλώνουν και με τον πατέρα τους. Ούτε εγώ ούτε ο Κώστας θα αφήναμε κάτι να επηρεάσει τη σχέση μας με τα παιδιά. Έχουμε δουλέψει και οι δύο πολύ πάνω σε αυτό το θέμα”, δηλώνει η ηθοποιός.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More