Γ. Τσιμιτσέλης: Αποφάσισα να μην παντρευτώ το 2012 γιατί είναι δίσεκτο!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην παράσταση ”Να ζει κανείς ή να μη ζει;”, σε συνέντευξη που έδωσε στην RealLife, μίλησε για τον ρόλο που υποδύεται, την αληθινή αγάπη, τη συμπεριφορά των σημερινών γυναικών και τη σύντροφό του, Βάσω Λασκαράκη.

Ο ίδιος στη συγκεκριμένη παράσταση υποδύεται, λοιπόν, τον Αντρέι, ο οποίος λέει πως ”η αληθινή αγάπη έρχεται μια φορά”…
”Ο Αντρέι λέει και καμιά βλακεία για να περάσει η ώρα. Δεν ξέρω αν έρχεται μία, δύο ή πέντε φορές. Όποιος έχει κάνει πρόσφατα σχέση θα σου πει ”αυτή είναι η μεγαλύτερή μου αγάπη!”. Αυτό όμως, μπορείς να το πεις στα 80 σου που το πάρε – δώσε στον έρωτα έχει σταματήσει και μπορείς να αξιολογήσεις σωστά.”

Ο συγκεκριμένος ήρωας, επίσης, είναι ρομαντικός και κάνει τα πάντα για τη γυναίκα που αγαπάει. Υπάρχουν πλέον, τέτοιοι άντρες, σύμφωνα με τον Γιάννη;
”Άντρες υπάρχουν. Γυναίκες δεν ξέρω αν υπάρχουν που να αξίζουν να τα κάνεις όλα αυτά. Πες μου, γιατί αναρωτιόμαστε για τους άντρες και δεν αναρωτιόμαστε αν αξίζουν πια οι γυναίκες;”

Έχει πάρει υπερβολικά σοβαρά τον ρόλο του κυνηγού η γυναίκα;
”Εδώ και αρκετά χρόνια, εγώ δεν συμμετέχω τόσο ενεργά στο ερωτικό κυνήγι, δεν είμαι ελεύθερος, οπότε δεν με απασχολεί. Πάντως, είμαι λίγο παραδοσιακός σ’ αυτά. Πιστεύω πως ο άντρας πρέπει να είναι κυνηγός και να κάνει το πρώτο βήμα. Δεν λέω ότι η θέση της γυναίκας είναι στην κουζίνα, αλλά πρέπει να κρατάμε λίγο τις ισορροπίες.”

Σχετικά με τον γάμο
”Το 2012 είναι δίσεκτο κι αποφάσισα να μην το κάνω! Ρώτησέ με του χρόνου, τέτοια εποχή!”

Όταν και τα δύο μέλη ενός ζευγαριού είναι ηθοποιοί, είναι ευκολότερη η συνεννόηση;
”Είναι τόσο εύκολο όσο και δύσκολο. Όταν γνωρίζεις τον άλλον, καταλαβαίνεις τον χαρακτήρα του. Δεν έχει να κάνει με το επάγγελμα.”

Read More

And More