Τζ. Μπαλατσινού: “ Ο,τιδήποτε κάνω, σκέφτομαι πρώτα τα παιδιά μου και τον άντρα μου”

Η Τζένη Μπαλατσινού εντυπωσίασε μέσα από την παρουσία της στο Dancing On Ice.Τώρα που τελειώνει νιώθει μία μικρή θλίψη γιατί της άρεσε πολύ αυτό που έκανε. Μάλιστα, η παρουσία του συζύγου της Πέτρου Κωστόπουλου στην επιτροπή την έκανε να ξεχνάει το άγχος. “Στις αρχές με βοήθησε πάρα πολύ το γεγονός πως ήξερα ότι με τον Πέτρο μπορώ να έχω λίγο περισσότερη άνεση, να παίξω μαζί του και να του κάνω λίγο περισσότερη πλάκα”, ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Made In Star.

Όταν μετά το τέλος του show, οι δυο τους επιστρέφουν σπίτι και συζητούν και λένε την γνώμη τους χωρίς αυτή να είναι σκληρή κριτική αλλά ούτε και κολακείες. Η πιο σκληρή με τον εαυτό μου είμαι εγώ. Όταν βλέπω το βίντεο, περισσότερο βλέπω λάθη παρά σωστά πράγματα”, δήλωσε η Τζένη.

Η παρουσιάστρια σχολίασε και το χιούμορ που έκανε ο σύζυγός της για την εντυπωσιακή χορογραφία της στο τελευταίο live: «Εγώ πιστεύω ότι ο Πέτρος ήταν πολύ κομπλαρισμένος. Τον σήκωσε η Έλενα. Αυτό που είπε ήταν χιούμορ, κάτι σαν “inside joke”. Από μόνη μου, βλέποντας το βίντεο, είπα “είμαι λίγο σαν αγγουράκι”. Εγώ θεωρώ ότι ο άντρας μου ήταν πολύ περήφανος και πολύ συγκινημένος. Δεν είχε έρθει στις πρόβες να με δει, αλλά νομίζω πως τον εντυπωσίασα”.

Πως βλέπει όμως τον Πέτρο ως κριτή; “Είναι και δίκαιος και γλυκός, και έχει και ένα πολύ ιδιαίτερο χιούμορ που πολλές φορές κάποιοι το παρεξηγούν. Έχει το χιούμορ της παρέας, που ίσως, τηλεοπτικά, κάποιες φορές να μην “περνάει”. Το έχει και στην εκπομπή του αυτό και έχει πετύχει να κάνει τον καλεσμένο του να αισθάνεται άνετα, σαν να τον έχει καλέσει στο σαλόνι του. Έτσι μπορεί να ανοιχτεί. Γι’ αυτό και αρκετοί άνθρωποι που πέρασαν από την εκπομπή, έχουν πει πράγματα που δεν έχουν πει σε άλλες εκπομπές”.

Η Τζένη μίλησε ακόμα και για το αν μετά από 15 χρόνια γάμου, παραμένει ερωτευμένη με τον γνωστό εκδότη. “Ναι, είμαι! Με τον άντρα μου περνάω πολύ καλά και έχουμε την ίδια σκέψη για τα πράγματα –κάτι που είναι δύσκολο. Επίσης, μετά από χρόνια, μπορεί ο έρωτας να έρχεται, να παρέρχεται, να υποτροπιάζει, αλλά η συντροφικότητα είναι ίσως το πιο σημαντικό σε μια σχέση”, υποστήριξε.

Πώς αντιμετωπίζουν οι κόρες της την εικόνα των γονιών τους στα media; “Αυτό που είναι ταμπέλα στο σπίτι μας είναι ότι δεν παίρνουμε τίποτα στα σοβαρά. Απομυθοποιούμε οτιδήποτε κάνουμε -τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό και την εικόνα προς τα έξω στα media”, τόνισε.

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι με τις κόρες τις συζητάει τα πάντα και αν κάτι δεν το εγκρίνουν απλά δεν το κάνει. “Οτιδήποτε κάνω, σκέφτομαι πρώτα τα παιδιά μου και το πώς θα μπορούσε να τα επηρεάσει στην ψυχολογία τους και στον κοινωνικό τους περίγυρο. Δεν θα ήθελα ποτέ να κάνω κάτι που θα τα κάνει να αισθανθούν άσχημα. Το ίδιο και για τον άντρα μου, και μετά βάζω και τον εαυτό μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν δίστασε όμως να αναφερθεί και στην οικονομική κρίση και το αν την απασχολεί: “Πώς δεν με απασχολεί; Από το πρωί μέχρι το βράδυ! Έχω αλλάξει πάρα πολλά πράγματα αλλά αυτό που κοστίζει περισσότερο στην ψυχολογία μας είναι ότι ασχολούμαστε όλη μέρα με προβλήματα. Αυτό είναι που μας έχει τσακίσει. Δεν είναι μόνο ότι δεν βλέπεις φως στο τούνελ, είναι ότι από το πρωί που θα πας στο γραφείο ασχολείσαι μόνο με προβλήματα. Θα ήθελα κάποια στιγμή αυτό το έργο να τελειώσει -όπως είναι να τελειώσει, ας τελειώσει τέλος πάντων- και να πούμε “Πάμε από την αρχή!”. Θεωρώ πάντως ότι οι άνθρωποι που έχουν ταλέντο και έχουν μάθει να δουλεύουν στη ζωή τους και όχι να εξαρτώνται από τους άλλους, πάντα θα τα καταφέρουν, ό,τι και να γίνει”.

Read More

And More