Ν. Γερμανού: Για τον γάμο του Αλέξανδρου Παρθένη και τους άνδρες της ζωής της

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στα “Κορίτσια για σπίτι” για όλα. Με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια και το γνωστό της χιούμορ.

Για το πως διαχειρίζεται τις φήμες που ακούγονται κατά καιρούς

Γράφτηκαν πάρα πολλά κατά καιρούς αυτό είναι αλήθεια. Κάποια από αυτά ίσχυαν. Κάποια άλλα δεν ίσχυαν. Γιατί αν ίσχυαν όλα αυτά που γράφτηκαν τότε εγώ θα πρέπει αυτή τη στιγμή να έχω συνάψει σχέση με όλο το ελληνικό τραγούδι. Δεν μου έχει ξεφύγει άνθρωπος, άντε ίσως ο Ρουβάς κι αυτό γιατί παντρεύτηκε. Το διαχειρίζομαι με χιούμορ όμως. Τι να τους πεις; Κι αυτοί οι άνθρωποι την δουλειά τους κάνουν. Να στέλνω εξώδικα και α διαψεύδω; Μα, άμα το διαψεύσεις μετά το διαιωνίζουν. Αυτό το πράγμα με κουράζει και με φθείρει και μόνο που το σκέφτομαι. Απλά δεν απαντάς.

Για τον γάμο του Αλέξανδρου Παρθένη

Αυτό που ένιωσα ήταν έκπληξη στην αρχή γιατί παρά το γεγονός ότι ήξερα ότι υπάρχει μία σοβαρή σχέση, δεν ήξερα ότι αυτή είναι η Κατερίνα. Ξαφνικά μαθαίνω ότι παντρεύεται οπότε έμεινα με το στόμα ανοιχτό, έπεσα από τα σύννεφα. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη και η αμέσως επόμενη που την διαδέχτηκε ήταν απέραντη χαρά. Με τον Αλέξανδρο ήμασταν μαζί δύο χρόνια περίπου σαν ζευγάρι και αμέσως μετά από λίγο καιρό γίναμε φίλοι. Του έστειλα ένα μήνυμα ότι “δεν το πιστεύω αυτό που διαβάζω. Δεν έχω λόγια. Δεν μπορώ παρά να σου ευχηθώ παρά να είσαι πολύ ευτυχισμένος” και μου απάντησε σε ευχαριστώ πολύ με πάρα πολλά θαυμαστικά.

Για το αν της λείπει φέτος η Σίσσυ
Επειδή είμαι άνθρωπος που προσπαθώ να μην κολλάω στο χθες και προσπαθώ να προχωράω, νομίζω ότι κάθε πράγμα γίνεται για κάποιο λόγο. Νομίζω ότι η Σίσσυ είναι καλά εκεί που είναι και νιώθει καλά. Νομίζω ότι κι εγώ είμαι καλά με την καινούρια μου ομάδα. Χαίρομαι για την επιτυχία της και το καινούριο της σπιτικό και πιστεύω ότι κι εκείνη χαίρεται για την δικιά μας φετινή επιτυχία.

Για τους άνδρες της ζωής της
Έτυχε με κάποιους ανθρώπους, όχι με όλους, να κρατήσω πάρα πολύ καλές σχέσεις. Ο Πέτρος Ίμβριος είναι ένας από αυτούς. Ο Αλέξανδρος Παρθένης είναι ένας από αυτούς. Δεν σημαίνει ότι με όλους τους ανθρώπους με τους οποίους είχα σχέση είμαστε κολλητοί και αγαπιόμαστε τόσο πολύ. Τυχαίνει, με αυτούς τους δύο που ανέφερα ας πούμε.
Τα καλύτερα στη ζωή τα βρίσκουμε και τα χάνουμε και όταν τα χάνουμε καταλαβαίνουμε την αξία τους…. Αισθάνομαι ότι ο πολύς κόσμος έχει την εντύπωση ότι αυτή η Ναταλία θα καταφέρει όποιον θέλει. Όχι άπλα δεν καταφέρνω όποιον θέλω αλλά αυτούς που πραγματικά αγάπησα δεν τους είχα. Το κατάλαβα αργά.

Read More

And More