Μ. Χατζηγιάννης: Απαντά στις φήμες που τον θέλουν να παντρεύεται την Ζέτα μέσα στο 2012

Ο Μιχαλης Χατζηγιάννης έδωσε την πρώτη συνέντευξη του 2012 και φυσικά μίλησε για την αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια και τις φήμες που τους θέλουν να παντεύονται μέσα στο 2012. Ο τραγουδιστής φωτογραφίζεται και μιλάει ακόμα στο περιοδικό Icon της Κύπρου για την διεθνή καριέρα που έχει στόχο, πως βλέπει τον εαυτό του σε πολλά χρόνια από τώρα αλλά και για το αν νιώθει πως η ζωή του χρωστά κάτι ακόμα.

Φαντάζεσαι τον εαυτό σου στα 50;
Προσπαθώ να κάνω μια εικόνα για το πώς θα είμαι στα 50 μου αλλά και να το σκεφτώ μόνο, με τρομάζει. Δεν μπορώ να νιώσω άνετα. Ξέρεις κανέναν που θα μπορούσε να ήταν 30 και να θέλει να είναι 50;

Βλέπεις τον εαυτό σου, τώρα που είσαι με τη Ζέτα, να εγκαταλείπει την εργένικη ζωή ;

Τώρα πια, ναι. Ήμουν εργένης για αρκετά χρόνια και μου άρεσε. Απ’ τα 18 που τέλειωσα το στρατό, ζω μόνος μου. Δεν το έχω στερηθεί, το έζησα, είχα μια ωραία, ξέγνοιαστη εποχή, αλλά τελείωσε. Και δεν το επιθυμώ ξανά. Δεν θέλω να ξαναβρεθώ σε αυτή την θέση.

Δεν σε αγχώνει η ιδέα του γάμου;
Δεν με αγχώνει πια. Όταν ωριμάσουν οι συνθήκες και είσαι σε μια ηλικία για να το κάνεις, το κάνεις. Εξάλλου αυτή η δουλειά πάει με μια κεκτημένη ταχύτητα που παγώνει κάποια πράγματα στο μυαλό σου. Είναι άλλες οι προτεραιότητές σου.

Η είδηση που σας θέλει να παντρεύεστε το 2012, ισχύει;
Καθόλου. Εξάλλου, το 2012 μπορεί να καταστραφεί ο κόσμος. Ό,τι θα γίνει, θα γίνει μετά!

Έγιναν γνωστές οι δυο τελευταίες σου σχέσεις . Αυτό έγινε επειδή πριν απ’ αυτές ήσουν συγκεντρωμένος στη δουλειά και δεν υπήρχε χώρος γι α σχέση ή γιατί δεν έβγαινε κάτι προς τα έξω ;
Δεν έβγαιναν προς τα έξω, γιατί δεν προκαλούσαν τη δημοσιότητα που προκαλεί η τελευταία.

Το να μη βγείτε έξω γι α να μη συναντήσετε φωτογράφους, το κάνατε ποτέ;

Δεν είχαμε σκοπό να παίξουμε κρυφτό. Είναι αδύνατον, συν τοις άλλοις, να κρύβεσαι. Κυκλοφορείς μέσα στον κόσμο, έχεις μια σχέση. Δεν κάνεις κάτι μεμπτό.

Πώς συμπεριφέρεσαι όταν είσαι ερωτευμένος;
Μου είναι δύσκολο, γιατί βάζω σε προτεραιότητα τον έρωτα και η δουλειά έρχεται σε δεύτερη
μοίρα. Βασικά, με μια σχέση, βλέπεις διαφορετικά το μέλλον. Όταν υπάρχει ένας άνθρωπος που σ’ το εμπνέει, αν υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα, μπορείς να κάνεις όνειρα, να δεις τον εαυτό σου κάπως διαφορετικά, στο πλαίσιο μιας οικογένειας.

«Όσο μεγαλόπνοο κι αν ακούγεται, στόχος μου είναι η διεθνής καριέρα» είχες πει σε μια πρόσφατη συνέντευξή σου. Ο πρώτος σου δίσκος με αγγλικό στίχο κυκλοφόρησε ήδη. Το κυνηγάς όμως ; Εμφανίστηκες κάπου; Έκανες συναυλίες;
Δεν έχω σταματήσει καθόλου να το κυνηγώ, αλλά το να δουλεύεις στην Ελλάδα και παράλληλα στο εξωτερικό είναι δύσκολο. Το εξωτερικό θέλει καθημερινή επαφή και συνεχή παρουσία. Το παλεύω, λοιπόν και συνεχίζω με μια δεύτερη κυκλοφορία ενός single αυτή τη φορά. Η διεθνής καριέρα είναι ένα δύσκολο project αλλά όχι ακατόρθωτο. Στις μέρες μας, πιστεύω, γίνονται ακόμη θαύματα.

Έχεις μια πολύ πετυχημένη καριέ ρα, αναγνώριση, χρήματα. Τι είναι εκείνο που σου χρωστά η ζωή ;
Η ζωή δεν μου χρωστά τίποτα. Ίσα ίσα που ήταν πολύ γενναιόδωρη από πολύ νωρίς. Μου έδειξε το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσω, μου έδωσε πάρα πολλές χαρές, έφερε δίπλα μου ανθρώπους πραγματικά καλούς, με δοκίμασε με ανθρώπους που δεν ήταν άξιοι αλλά ήταν μέρος της διαδικασίας γιατί η ζωή δεν είναι ασήμαντη, έχει κάποιο κάρμα, μια κατάληξη. Οπότε αν έλεγα πως για κάποιο λόγο αύριο σταματούσα να ζω θα πω πως ήμουν τυχερός και ευλογημένος απ’ όλες τις απόψεις…


(Η συνέντευξη φιλοξενήθηκε στο τεύχος Ιανουαρίου)

Read More

And More