Σ. Χρηστίδου: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση και η εξομολόγηση για τον γάμο της με τον Θοδωρή

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές παρουσίες. Όχι άδικα! Τις τελευταίες εβδομάδες έχει απασχολήσει την επικαιρότητα με διάφορα δημοσιεύματα που αφορούσαν την κρίση στο γάμο της. Η ίδια μπήκε στην διαδικασία να απαντήσει και να τα διαψεύσει. Η οικογενειακή της ευτυχία είναι κάτι που δεν χωράει αμφισβήτηση.

Τα δημοσιεύματα που αφορούσαν τη σχέση της με τον άντρα της την έφεραν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. “Το ρεπορτάζ έλεγε ότι για παράδειγμα πηγαίνω στη Θεσσαλονίκη μόνη μου. Πια, δεν μπορούμε να πάμε πουθενά μαζί. Εγώ δουλεύω καθημερινές και ο Θοδωρής σαββατοκύριακο. Μας μένει μόνο μια Κυριακή, που και πάλι ο Θοδωρής ξυπνάει αργά, γιατί την προηγούμενη δουλεύει μέχρι αργά“, εξήγησε στην εκπομπή “Ελένη”.

Όταν η Ελένη Μενεγάκη την ρώτησε αν αυτά τα δημοσιεύματα επηρεάζουν τη σχέση της, απάντησε: “Πάνω σε αυτό το κομμάτι όχι. Αλλά, ας πούμε, τον Θοδωρή θα τον ενοχλήσει η έκθεση του παιδιού. Αν δει το παιδί σε κάποιο περιοδικό, δεν θα του αρέσει. Μπορεί να μου πει “Γιατί πήγες εκεί; Έπρεπε να σκεφτείς ότι θα έχει φωτογράφους!””.

Αυτό που δεν αντέχει με τίποτα η Σίσσυ είναι οι διπρόσωποι άνθρωποι. Αυτοί που είναι άλλοι από πίσω και άλλοι μόλις ανάψουν τα φώτα! “Αυτό με σοκάρει κάθε φορά. Είναι κάτι που ποτέ δεν κατάφερα να συνηθίσω και να το αποδεχθώ”, δηλώνει η Σίσσυ στο περιοδικό Celebrity.

Η Σίσσυ εκμυστηρεύτηκε ακόμα πως έχασε τα 35 κιλά που πήρε κατά την εγκυμοσύνη της. Μέσα στους εννέα μήνες που κυοφορούσε έμαθε να αγαπάει το σώμα της γιατί της έδωσε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής της. “Κατάλαβα ότι μέχρι τότε το κακομεταχειριζόμουν και το υπέβαλα σε κακές και τρομακτικές δίαιτες. Αποφάσισα να χάσω τα κιλά αργά και με φυσικό τρόπο και είχα την τύχη να έχω συμπαράσταση και από το εργασιακό και από το οικογενειακό μου περιβάλλον”, τονίζει.

Η ίδια δεν ήτα ποτέ θαυμάστρια των προτύπων που θέλουν τις γυναίκες πολύ αδύνατες ενώ πιστεύει πως πολλές διάσημες έκαναν καριέρα βασισμένες στις καμπύλες τους. Βέβαια πολλοί πιστεύουν ότι η Σίσσυ δεν έχει ανασφάλειες και νιώθει πάντα σέξι αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει στιγμές που θεωρούσε ότι η σέξι πλευρά της κοιμήθηκε στο πέπλο της αφοσίωσης για την ανατροφή του γιου της.

Θα άφηνε την δουλειά για να μείνει σπίτι να μεγαλώσει τον Φίλιππο; “Μεγάλωσα με μία μητέρα που είχε κάνει αυτή την επιλογή και τη στηρίζει με όλη της την ψυχή μέχρι και σήμερα. Εγώ δεν θα έκανα εύκολα κάτι τέτοιο γιατί τη δουλειά μου την αγαπώ και τη χρειάζομαι για να νιώθω γεμάτη”, υποστηρίζει η Σίσσυ.

Όσον αφορά τα οικονομικά της η παρουσιάστρια αποκαλύπτει ότι την διαχείρησή τους έχει αναλάβει ο σύζυγό της Θοδωρής. “Στο σπίτι είμαι αρκετά παραδοσιακή και μου αρέσει να έχω τον έλεγχο στα πιο γυναικεία κομμάτια. Στην κουζίνα, την τάξη, το πρόγραμμα. Τα οικονομικά είναι το αδύνατό μου κομμάτι. Ο Θοδωρής με έχει βοηθήσει να γίνω καλύτερη, αλλά και πάλι προτιμώ να εμπιστεύομαι σε εκείνον την διαχείριση”.

Ο Θοδωρής τα κάνει όλα. Εγώ δεν έχω ιδέα! Για να καταλάβεις, ακόμα και το συμβόλαιό μου ο άντρας μου το υπογράφει! Γιατί έχουμε εταιρία και ουσιαστικά δουλεύω για τη δική του εταιρία. Και εκείνος τα διαχειρίζεται όλα αυτά“, συμπλήρωσε μιλώντας σήμερα στην Ελένη.

Τέλος, μιλάει για το πόσο τυχερή νιώθει με όλα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια. “Έχω ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, μια δεμένη οικογένεια, καλούς φίλους και ο θεός με αφήνει να κρατάω όσα μου χαρίζει. Αισθάνομαι τυχερή που έχω συχνά λόγους για να χαμογελάω.”

Read More

And More