Ντ. Παπαδημητρίου: Η ζωή της δύο χρόνια μετά το χωρισμό, τα παιδιά και ο νέος έρωτας!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου προτιμά να κρατάει την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Την μοιράζεται μόνο με τους ανθρώπους που έχει δίπλα της. Για τους περισσότερους δείχνει απόμακρη, αλλά δεν είναι! Αντίθετα, είναι από τους ανθρώπους που κρύβουν μέσα τους ένα μικρό και γελαστό παιδί.

Η δύναμή της πηγάζει τα δυο της παιδιά, τον 7χρονο Διονύση και τον 6χρονο Φίλιππο. Τα δύο αγόρια της τα απέκτησε από τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη, με τον οποίο, παρόλο που έχουν χωρίσει εδώ και περίπου δύο χρόνια, έχουν τις καλύτερες σχέσεις. Άλλωστε και οι δύο βάζουν σαν προτεραιότητα τους γιους τους και μιλούν ο ένας για τον άλλον με τα καλύτερα λόγια.

Ο δύσκολος χωρισμός

Η περίοδος του χωρισμού της ήταν πολύ δύσκολη για εκείνη. Άνθρωποι από το περιβάλλον της περιγράφουν πως τότε είχε χάσει το πλατύ χαμόγελό της.

“Ίσως και να έχω αγγίξει τα όρια της κατάθλιψης μερικές φορές στη ζωή μου αλλά γενικά είμαι και άτομο που μου αρέσει να μένω μόνη μου μερικές στιγμές να αποφορτίζομαι και να τα λέω με τον εαυτό μου. Το απολαμβάνω. Αλλά μπορώ να καταλάβω το διαφορετικό ότι υπήρχαν στιγμές που αυτό ήταν λίγο παραπάνω από το κανονικό”, υποστήριξε σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Ελένη”.

Ωστόσο, διευκρίνισε πως γενικά τα κακώς κείμενα στη ζωή της τα ξεπερνάει σχετικά γρήγορα εξαιτίας ενός μηχανισμού που έχει μέσα της!

Η καλύτερη μαμά του κόσμου

Η Ντορέττα σαν μαμά είναι πολύ υπομονετική και φροντίζει πάντα να συζητάει μαζί τους. Βέβαια, αν χρειάζεται βάζει και τις φωνές! “Τα παιδάκια μου ακούνε. Επικρατεί μία χαοτική κατάσταση γενικά αλλά αγόρια είναι, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό”, εξηγεί η ίδια με καμάρι για τους γιους της. Μετά την γέννηση του πρώτου της γιου, η Ντορέττα επέλεξε να αφήσει πίσω τα επαγγελματικά της και να αφοσιωθεί στην ανατροφή τους.

Τώρα λοιπόν που και τα δύο είναι μεγάλα παιδιά, συνεχίζει να κάνει σταθερά βήματα στην καριέρα της. Στο μεγάλωμά τους φυσικά έχει ενεργό ρόλο και ο πατέρας τους και τα βλέπει πολύ συχνά.

Στο σπίτι είναι τις περισσότερες ώρες οι τρεις τους οπότε έχουν μάθει να συνυπάρχουν με τον καλύτερο τρόπο. Όταν η Ντορέττα λείπει για δουλειά αναλαμβάνει την φροντίδα τους η μαμά της. Η χαρά της δεν λέγεται όμως όταν πηγαίνουν να την δουν στο θέατρο και την ώρα της υπόκλισης βλέπει τα προσωπάκια τους!

Όνειρα για τρίτο παιδί έχει; “Είμαι 32 ετών. Έχω όλη τη ζωή μπροστά μου. Θα ήθελα άλλο ένα παιδάκι, αλλά είναι κάτι που δεν με αγχώνει στο άμεσο μέλλον”, είχε δηλώσει. Μάλιστα, πρόσθεσε πως αν υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου.

Ο έρωτας δεν άργησε να έρθει

Η ηθοποιός παρόλα αυτά κρατά την προσωπική της ζωή για τον εαυτό της. Η σχέση της με τον Αντίνοο Αλμπάνη είναι γνωστή αλλά προτιμά να την βιώνει διακριτικά.

Οι δυο ηθοποιοί γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια στα γυρίσματα της ταινίας ”Νήσος” στη Σίφνο. Η αρχική φιλική σχέση που δημιουργήθηκε μεταξύ τους, εξελίχθηκε γρήγορα σε έρωτα. Πλέον δεν το κρύβουν ότι είναι ζευγάρι αλλά επιλέγουν να μην μιλάνε γι’ αυτό.

Read More

And More