H Maria Menounos άλλαξε τα μαλλιά της για το Dancing!

Μπορεί η Ρία Αντωνίου να ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο ιταλικό Dancing ωστόσο άλλο ένα χορευτικό show έχει ελληνικό χρώμα! Το αμερικάνικο Dancing, που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα το βράδυ, θα κερδίσει το ενδιαφέρον μας λόγω της Maria Menounos.

Η Maria ήδη θεωρείται από τα φαβορί για να προχωρήσει κυρίως για τον παρτενέρ της Derek Hough ο οποίος έχει κερδίσει αρκετές φορές! Η χημεία μεταξύ τους άλλωστε είναι πολύ καλή και αυτό είναι ένα από τα συν για τη συμμετοχή τους.

Η όμορφη ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια υποστήριξε πως θα βοηθήσει όσο μπορεί να στηρίξει την Ελλάδα μέσα από την συμμετοχή της στο show και να αλλάξει την γνώμη που έχουν για μας στο εξωτερικό.

Η αγωνία της για να τα πάει καλά όμως έτσι κι αλλιώς είναι μεγάλη! Η Maria είναι τελειομανής και έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς να κάνει πρόβες για να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Ακόμα, ζήτησε συμβουλές από την φίλη της Μαριέττας Χρουσαλά για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του show.

Λίγο πριν την πρεμιέρα, η όμορφη παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει και μία σημαντική αλλαγή στην εμφάνισή της. Άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της! Μην φανταστείς ότι έκανε κάτι extreme, απλά το άνοιξε λιγάκι…

Εσένα, πώς σου αρέσει περισσότερο;

Read More

And More