Π. Ζήνα: Η zωή μετά την γέννηση της Ηλέκτρας και τα επόμενα επαγγελματικά βήματα !

H Πέγκυ Ζήνα ζει την πιο όμορφη περίοδο της ζωή της αφού πριν λίγους μήνες έγινε για πρώτη φόρα μανούλα και το απολαμβάνει. Η κόρη της Ηλέκτρα έχει γίνει το κέντρο του κόσμου της και είναι η μεγάλη της αδυναμία. Η ίδια πιο όμορφη και ανανεωμένη ετοιμάζεται γα την μεγάλη της επιστροφή στη νυχτερινή Αθήνα. Λίγο πριν την πρεμιέρα της μίλησε στο περιοδικό “Hello!” για την κόρη της, τα επαγγελματικά της σχέδια και τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την επιστροφή της στη νυχτερινή Αθήνα και γιατί επέλεξε να το κάνει αυτή τη στιγμή: “Τα τελευταία χρόνια εργαζόμουν πάντα τη χειμερινή σεζόν και αμέσως μετά ανέβαινα στην Θεσσαλονίκη. Η συγκεκριμένη πρόταση, ωστόσο για το “Θέα” με γοήτευσε καθώς έχουν ήδη περάσει 9 – 10 χρόνια από τότε που εμφανιζόμουν στα “Αστέρια” της Γλυφάδας. Η επιστροφή μου, λοιπόν στην παραλιακή για την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή σεζόν μου φάνηκε πολύ δελεαστική”, ανέφερε.

Πότε θα κυκλοφορήσει ο καινούριος της δίσκος;

“Ο καινούριος δίσκος θα είναι πολυσυλλεκτικός με αρκετούς συνθέτες και στιχουργούς φίλους… Υπολογίζουμε πως θα κυκλοφορήσει μετά το Πάσχα, η τελική επιλογή των κομματιών ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη.”

Η τραγουδίστρια μιλώντας για την πιο δυνατή συνεργασία που έχει κάνει μέχρι σήμερα ανέφερε: “Συνεργάστηκα με πολλούς νέους συναδέλφους μου αλλά και με καθιερωμένους ερμηνευτές. Για μένα η κορυφή των συνεργασιών μου ήταν τα δυο χρόνια που έζησα με το Δημήτρη Μητροπάνο.”

Γιατί επέλεξε να είναι η Πάολα στο πλευρό της;

“Θαυμάζω τη γνήσια, ωραία, λαϊκή φωνή της και την αυθεντικότητα της. Οι περισσότεροι τραγουδιστές της γενιάς της σήμερα ακολουθούν τους δρόμους άλλων τραγουδιστών.
Εντάσσονται σε “σχολές” για να το θέσω διαφορετικά. Η Πάολα λοιπόν δεν εντάσσεται σε καμία σχόλη και θα το επαναλάβω είναι αυθεντική.”

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι η Ηλέκτρα έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή της και την έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο: “ Όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω από την Ηλέκτρα μας, ακόμη και στη δουλειά μου θέλω να είμαι ιδιαίτερα προσεκτική σε ότι κάνω από εδώ και πέρα για να νιώθει περήφανη για τη μητέρα της.”

Στην ερώτηση αν κάνουν με το τον σύζυγό της σχέδια για το μέλλον της κόρης τους απάντησε: “Όπως όλοι οι γονείς έχουμε και εμείς όνειρα για το μεγάλωμα της. Υπάρχουν πολύ όμορφες εικόνες στο μυαλό μας που περιμένουμε να της ζήσουμε μαζί της”.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι η σχέση της μικρής με το μπαμπά της “εξελίσσεται” σε έρωτα: “Μεγάλος έρωτας , η σχέση μπαμπά και κόρης είναι πάντα ιδιαίτερη. Στον Γιώργο κάνει πάντα περισσότερα σκέρτσα και ζουζουνιές, του έχει αδυναμία.”

Όσον αφορά αν την άγχωσαν τα κιλά της εγκυμοσύνης είπε: “Όχι, έδωσαν χρόνο στον εαυτό μου, η δουλειά μου δεν υποχρέωσε να επιστρέψω μέσα σε 40 μέρες όπως όλες οι γυναίκες. Θεωρώ πως η αλλαγή στο σώμα μας, είναι ευλογημένη, καθώς μέσα μας δημιουργείται ένας νέος άνθρωπος”.

Read More

And More