Η Μ. Συνατσάκη κάνει πρόβα νυφικού και δηλώνει: “Ο γάμος μου θα είναι χίπικος”

Μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης της Μαίρης Συνατσάκη και του Μύρωνα Στρατή όλοι επιμένουν να τους ρωτάνε πότε θα παντρευτούν. Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο και σε τέτοιου είδους ερωτήσεις απλά χαμογελά. Λες να τους δούμε να ανεβαίνουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας;

Η νεαρή παρουσιάστρια πάντως έκανε ήδη πρόβα νυφικού!Ποζάροντας στο φακό του περιοδικού OK! με διάφορα φορέματα μιλάει για τον γάμο που ονειρεύεται…



Περίμενες ως κορίτσι τη μέρα που θα παντρευτείς;

“Οι γονείς μου χώρισαν στα 18 μου. Δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερα υπέρ του γάμου. Μου αρέσει η συμβίωση, η συντροφικότητα αλλά όχι η συνθήκη του γάμου. Δεν ήμουν από τα κοριτσάκια που σκέφτονταν παντρειές και τέτοια”.

Ούτε το νυφικό σου φανταζόσουν;
Όχι ιδιαίτερα. Άσε που δεν μου αρέσουν τα νυφικά-τούρτες, ούτε τα πριγκιπικά. Αν και όποτε παντρευτώ, ο γάμος μου θα είναι απλός και χίπικος! Χωρίς πολύ φανφάρα και μόνο με αγαπημένο μου κόσμο. Δεν μπορώ τα ψυχαναγκαστικά πλαίσια, όπου πρέπει να καλέσεις κόσμο, χωρίς να το θέλεις πραγματικά.”

Σκέφτηκες ποτέ σε κάποια σχέση σου να παντρευτείς;

Να προχωρήσω τη σχέση, ναι, αλλά όχι να παντρευτώ. Είναι απογοητευτικές οι εποχές για να σκεφτείς ότι θα ανοίξεις σπίτι και θα κάνεις οικογένεια. Αν δεν αισθανθώ σιγουριά, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Ο γάμος θα είχε να κάνει με απόκτηση παιδιού, αλλά θέλω να μπορώ να το στηρίξω οικονομικά. Μου φαίνεται λίγο μακριά ακόμη.

Πως αισθάνθηκες λοιπόν, φορώντας όλα αυτά τα νυφικά για τη φωτογράφηση;
Ανυπομονούσα να τα φορέσω! Όταν μου το είπατε, ενθουσιάστηκα! Δεν είχα ξανά τέτοια εμπειρία. Πέρασα πολύ ωραία. Ήμασταν μόνο κορίτσια και λέγαμε τραγούδια του γάμου και ήταν οι πρώτες ημέρες της άνοιξης. Δυο από τα νυφικά που φόρεσα μου άρεσαν πολύ και με “έψησαν”, αλλά μέχρι εκεί.

Πώς φανταζόσουν τον ιδανικό άντρα όταν ήσουν πιο μικρή;
“Θυμάμαι πως με άγχωνε πάντα το να µην είναι άνθρωπος που να µου δηµιουργεί ανασφάλεια. Θέλω να έχω ασφάλεια. Και δεν ήθελα ποτέ να είµαι σε σχέση που να βαριέµαι. Να είναι σκέτα ωραίος και να µην µπορούµε να γελάσουµε. ∆εν θέλω να ρουτινιάζουν οι σχέσεις. Πάντα βρίσκεις τρόπους να ανανεώνεται η κατάσταση”

Τα έχεις βρει αυτά τα στοιχεία στη σχέση σου με τον Μύρωνα Στρατή;
“Ναι, τα έχω βρει!”

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί

Read More

And More