Δ. Καμπούρη: Η βάφτιση της κόρης της και το όνομα που θα της δώσει

Ερωτευμένη με την κόρη της είναι η Δέσποινα Καμπούρη! Η παρουσιάστρια δεν χορταίνει να περνάει στιγμές με την μικρούλα. Δεν είναι λίγες οι φορές που τις βλέπουμε να κάνουν βόλτα μαζί σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και να περνούν όμορφες στιγμές μαζί.

Η Δέσποινα έχει ως προτεραιότητα τις ανάγκες τις μικρής και παρόλο που είναι εργαζόμενη μητέρα φροντίζει να είναι πάντα κοντά στην πριγκίπισσά της! Τις τελευταίες μέρες ετοιμάζει μάλιστα και την βάφτιση της 8 μηνών κορούλα της!

Ένα από τα πρώτα πράγματα που φρόντισε να κάνει ήταν να διαλέξει τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια που θα στείλει στους αγαπημένους της ανθρώπους που θέλει να παρευρεθούν στο μυστήριο. Η Δέσποινα επέλεξε να είναι και τα δύο από το εργαστήρι του “Χαμόγελου του παιδιού” αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την ευαισθησία της και την αγάπη της για τα παιδιά.

Η μικρή της θα πάρει το όνομα Έλενα, από τη μητέρα του Βαγγέλη Ταρασιάδη και η τελετή αναμένεται να γίνει στα τέλη Μαΐου. Βέβαια, την ακριβή ημερομηνία δεν την έχουν ακόμα ορίσει αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι νονοί της μικρής θα είναι ο Μάνος Μαγιάτης και Βασίλης Μαγιάτης. Πρόκειται για δύο από τους πιο καλούς φίλους της παρουσιάστριας που είναι κοντά της αλλά και κοντά στην κορούλα της.

Read More

And More