Μ. Χρουσαλά: Μιλάει πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της!

Τους πρώτες μήνες της εγκυμοσύνης της διανύει η Μαριέττα Χρουσαλά σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Η παρουσιάστρια και νυν επιχειρηματίας, για πρώτη φορά, απαντά σε αυτές τις φήμες μέσα από συνέντευξή της στο περιοδικό Hello. Βέβαια, επιλέγει να μην πει παραπάνω από όσα πρέπει… Παρόλα αυτά η ευτυχία της και το χαμόγελό της το τελευταίο διάστημα λένε περισσότερα από όσα η ίδια θέλει να πει!

Ποιο είναι το μυστικό της ευτυχίας της;

Δεν ξέρω αν έχω κάποιο μυστικό. Το μόνο για το οποίο είμαι σίγουρη είναι ότι υπάρχει πολλή αγάπη στη σχέση μας, και με ευχαριστεί πολύ που έχουμε ενώσει τις ζωές μας. Υπάρχει κατανόηση, σεβασμός, αλλά και κοινά ενδιαφέροντα. Μαζί περνάμε τόσο ωραία, γιατί τυγχάνει να μας αρέσουν τα ίδια πράγματα. Επίσης γελάμε πολύ. Το πιο σημαντικό είναι οι καθημερινές στιγμές σ’ ένα ζευγάρι.

Είναι έτοιμη να μεγαλώσει την οικογένειά της;
Με τον Λέοντα μοιραζόμαστε την ίδια σκέψη ότι σκοπός του γάμου είναι και η δημιουργία οικογένειας. Δεν μπορεί κανείς να το προγραμματίσει αυτό, παρά μόνο να εκφράσει την επιθυμία, η οποία σίγουρα σε εμάς υπάρχει. Μας αρέσουν πολύ τα παιδιά και δεν θα λέγαμε όχι σε μια μεγάλη οικογένεια όταν έρθει η ώρα. Μακάρι να είναι σύντομα!

Τα δημοσιεύματα την θέλουν να διανύει ήδη τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Τι απαντά;

Δεν νιώθω έτοιμη να μιλήσω γι΄ αυτό ακόμα. Θα έρθει όμως και αυτή η στιγμή. Άλλωστε ο,τι και εάν γίνει θα το μάθετε. Μια εγκυμοσύνη δεν μπορεί να μείνει κρυφή», απαντά όλο νόημα.

Πως φαντάζεται την ζωή της την επόμενη πενταετία;
Σε πέντε χρόνια μακάρι να έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα μέρος τουλάχιστον αυτής της οικογένειας για να μπορούμε να συνεχίσουμε στο υπόλοιπο!

Διάβασε περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί

Read More

And More