Βασίλισσα του twitter η Lady Gaga! Ξεπέρασε τα 25 εκατομμύρια followers

“Είμαι επισήμως το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο σήμερα”, έγραψε η Lady Gaga στο twitter της από την νοτιοανατολική Ασία που βρίσκεται στο πλαίσιο της περιοδείας της.

Η Αμερικανίδα ποπ σταρ είναι ο πρώτος άνθρωπος που ξεπερνάει το όριο των 25 εκατομμυρίων followers) στον λογαριασμό της πράγμα που την χαροποιεί ιδιαιτέρως! Επισήμως λοιπόν είναι η βασίλισσα του twitter και όχι άδικα αφού δεν σταματά να ενημερώνει τους θαμαστές της και να τους ανεβάζει φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τον twittercounter.com, επτά στους δέκα λογαριασμούς που έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό followers στο Twitter ανήκουν σε αστέρια της ποπ: την Lady Gaga, τον Justin Bieber, ο οποίος καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με περισσότερους από 22 εκατομμύρια εγγεγραμμένους, την Katy Perry, τη Rihanna, την Britney Spears, την Shakira και την Taylor Swift.

Οι άλλοι τρεις που βρίσκονται στον κατάλογο με τους 10 πρώτους είναι ο Αμερικανός πρόεδρος Barak Obama, ο οποίος καταλαμβάνει την 7η θέση με περισσότερους από 16 εκατομμύρια followers στον λογαριασμό του, η Αμερικανίδα ριάλιτι σταρ Kim Kardashian, η οποία βρίσκεται στην 8η θέση με 14,8 εκατομμύρια εγγεγραμμένους, και ο λογαριασμός του ιστοτόπου Youtube, ο οποίος καταλαμβάνει την 10η θέση αυτής της κατάταξης με 13 εκατομμύρια followers.

Η Lady Gaga ήταν ήδη η πρώτη σταρ που ξεπέρασε το όριο των 10, των 15 και των 20 εκατομμυρίων εγγεγραμμένων στον λογαριασμό της στο Twitter.

Read More

And More