D. Moore: Αυτή είναι η απάντησή της στα ραντεβού του Ashton και της Μila!

Η Demi Moore πέρασε μια πολύ δύσκολη χρονιά μετά τον χωρισμό της από τον Ashton Kutcher, αφού μπήκε μέχρι και σε κέντρο αποτοξίνωσης για τις διατροφικές της διαταραχές και τα προβλήματα εθισμού. Όλα δείχνουν όμως πως η Demi παίρνει τη ζωή της πίσω πια και κάνει εμφανίσεις με τον γοητευτικό ηθοποιό που έπαιζε στη σειρά True Blood, Joe Manganiello…

H 49χρονη ηθοποιός και ο 35χρονος Joe εμφανίστηκαν στις αρχές του μήνα, μαζί στο after party της νέας ταινίας του δεύτερου, That’s my boy, στο Los Angeles.

New
New
Μια πηγή είπε σε περιοδικό: “Στο πάρτυ έδειχναν τέλειοι μαζί. Η Demi ήταν καταπληκτική και είχε τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της, βάζοντας στην άκρη τα νεότερα κορίτσια! Ο Joe και η Demi είχαν απίστευτη χημεία.”

Οι δυο ηθοποιοί έχουν κρατήσει επαφή μέχρι και σήμερα. Η ίδια πηγή συμπλήρωσε:”Η Demi έχει βρει ξανά τον εαυτό της και νιώθει και πάλι σημαντική και σέξι!”

What

Τώρα μένει να δούμε την αντίδραση του πρώην της Ashton Κutcher, που έχει συμπρωταγωνιστήσει στο παρελθόν με τον Joe στο Two and a Half Men. Μάλιστα φήμες τον θέλουν να έχει ξεκινήσει κι αυτός νέα σχέση με τη Mila Kunis.

I
I

Εσύ με ποιον προτιμάς τη Demi;

Read More

And More