Δ. Γιαννέτος: Ο κομμωτής των star εγκαταλείπει την Ελλάδα

Ο 28χρονος Δημήτρης Γιαννέτος ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που η καθημερινότητά τους είναι πασπαλισμένη με άφθονο Glitter, πολλή λάμψη και αμέτρητα χρώματα.

Όπως διαβάσαμε στο Θέμα People, γεννήθηκε σε ένα μικρό χωριό λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη και ήξερε από πολύ μικρή ηλικία τι ήθελε να κάνει στη ζωή του, παρά το γεγονός ότι στη μικρή κοινωνία όπου ζούσε οι λέξεις μόδα, χτένισμα και make up θεωρούνταν κάτι παραπάνω από ταμπού.

Από μικρός ήξερα πολύ καλά μέσα μου τι θέλω, αλλά δεν τολμούσα να το ξεστομίσω στους δικούς μου. Γι’ αυτό τους έλεγα πως όταν μεγάλωνα θα γινόμουν ζαχαροπλάστης ή διακοσμητής.

Τα κομμωτής και make up artist ήταν δυο έννοιες πολύ καλά φυλαγμένες μέσα μου“, αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα.

Μπαίνοντας στην εφηβεία, νεαρός τότε Δημήτρης βρίσκει τον πρώτο άνθρωπο που εμπιστεύεται απόλυτα και του αποκαλύπτει το μεγάλο του μυστικό: είναι η ψυχαναλύτρια Γωγώ Πλακάκη.

“Η γυναίκα αυτή έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη ζωή μου. Λόγω κάποιων προβλημάτων που είχα στην εφηβεία αποφάσισα να πάω σε ψυχολόγο.

Το αστείο ήταν πως, αν έλεγα στους γονείς μου ότι με παρακολουθεί ψυχολόγος, θα με περνούσαν για τρελό. Οπότε τους το απέκρυψα και όταν πήγαινα στις συνεδρίες τους έλεγα ότι πηγαίνω στις θεατρικές πρόβες του σχολείου….”.

Ποτέ δεν είχα μέτρια όνειρα. Ήθελα να ασχοληθώ με την κομμωτική και το make up artist και να φτάσω ψηλά. Μέχρι όμως, να γίνει το όνειρό μου πραγματικότητα, έκανα διάφορες άσχετες δουλειές: πουλούσα κουλούρια με το ποδήλατό μου, δούλευα στο κυλικείο του σχολείου, σέρβιρα σε ρεμπετάδικα…”.

Και μπορεί πλέον, να βρίσκεται στην κορυφή, ωστόσο δεν του αρκεί. Έτσι, η μετανάστευσή του στην Αμερική είναι πλέον γεγονός. Εγκαταλείπει σε λίγο καιρό την Ελλάδα προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

“Η μετανάστευσή μου στην Αμερική είναι ένα όνειρο πολλών ετών. Απλώς τη δεδομένη χρονική στιγμή και με όλο το κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα θεώρησα ότι ήρθε η στιγμή που πρέπει να φύγω. Πέραν του ότι θέλω να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε κάτι μεγαλύτερο, οι λόγοι της φυγής αυτής είναι και οικονομικοί. Ξέρω ότι το πρώτο διάστημα θα είναι δύσκολα και πως κανείς δεν θα με περιμένει με ανοιχτές τις αγκάλες. Στην ουσία ξεκινάω πάλι από το μηδέν. Ωστόσο είναι ένα όνειρο που θέλω να τολμήσω. Είμαι ένας άνθρωπος του ρίσκου, με αποτέλεσμα το άγνωστο να ταυτίζεται πολλές φορές με τη γοητεία…“.

Αυτό το Σαββατοκύριακο πάντως βρέθηκε στη Ρώμη για τη βάπτιση του γιου της Μαριλένας Παναγιωτοπούλου και Κωνσταντίνου Κοροξενίδη, που έγινε χθες.

Read More

And More