Α. Βιγκόπουλος – Ν. Κοτοβός: Παντρεύονται τον Σεπτέμβρη!

Μπορεί η σχέση τους να μετράει μόλις έναν μήνα, αλλά ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος και η Νικόλ Κοτοβός αποφάσισαν, σύμφωνα με το “Θέμα People”, να την επισημοποιήσουν.

Οι δύο επιχειρηματίες, που απασχόλησαν τα media με την προσωπική τους ζωή μέσα από τις σχέσεις τους με τη Μαριάννα Σμπώκου και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αντίστοιχα, έκαναν το πάρτι των αρραβώνων τους το βράδυ της Τρίτης σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι.

Και μία μόλις ημέρα μετά οι φίλοι τους δέχτηκαν το εξής μήνυμα στο κινητό τους: “Save the date: 29 – 9 – 2012. The wedding of Achilles Vigopoulos and Nicole Kotovos.”. Κουμπάρα τους μάλιστα θα είναι η καλή φίλη της Νικόλ, Φαίη Καρελλά, ενώ ο γάμος αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο εξοχικό της Νικόλ Κοτοβός στο Σούνιο.

Οι φίλοι του ζευγαριού στην αρχή έμειναν έκπληκτοι από την τόσο ξαφνική απόφασή του, αλλά ευχήθηκαν στη συνέχεια βίον ανθόσπαρτον. “Μου φαίνεται απίστευτο ότι αποφάσισαν να παντρευτούν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αφού ο Αχιλλέας δεν φημίζεται για λάτρης του γάμου. Σίγουρα είναι μια έκπληξη που θα γίνει talk of the town. Άλλα άμα θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, τύφλα να ‘χει ο πεθερός.”, λένε άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον.

Read More

And More