Χ. Παππά: Πάντρεψε την ξαδέρφη της με τον σύντροφό της στο πλευρό της!

Ερωτευμένη και ευτυχισμένη είναι η Χριστίνα Παππά στο πλευρό του Χάρη Σταματίου! Ο 40χρονος επιχειρηματίας από την Κύπρο έχει καταφέρει να μπει στη ζωή της ηθοποιού και να την κάνει να χαμογελάει ξανά. Οι κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις επιβεβαιώνουν ότι η σχέση τους προχωρά γρήγορα αφού η Χριστίνα τον έχει βάλει ήδη στην οικογένειά της!

Το ζευγάρι έκανε μαζί διακοπές στους Παξούς αλλά και στη Μύκονο ενώ πρόσφατα τους είδαμε να γιορτάζουν μαζί τα γενέθλια του γιου της ηθοποιού. Ο σύντροφός της δεν λείπει σχεδόν ποτέ από το πλευρό της. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει και την ημέρα που η Χριστίνα πάντρεψε την ξαδέρφη της στην Κάλυμνο!

/
Το σόι της Χριστίνας βρέθηκε σύσσωμο στο νησί για τον γάμο και φυσικά είχαν την ευκαιρία να απολύσουν τον ήλιο και την θάλασσα. Η κουμπαριά φαίνεται πως δεν άγχωσε καθόλου την ηθοποιό και λίγες ώρες πριν το γάμο πόζαρε χαμογελαστή με κάποια από τα μέλη της οικογένειας.

/

Μετά τον γάμο φυσικά ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι! Στο πλευρό της Χριστίνας βρισκόταν πάντα ο αγαπημένος της Χάρης… Δες φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι:

/

/

/

/

Read More

And More