Π. Ζήνα – Γ. Λύρας: Απολαμβάνουν τον απογευματινό τους καφέ στο Κατάκολο!

Η Πέγκυ Ζήνα θα περάσει το φετινό καλοκαίρι ταξιδεύοντας! Ο λόγος δεν είναι μόνο οι καλοκαιρινές της διακοπές αλλά και η περιοδεία που έχει ετοιμάσει σε όλη την Ελλάδα. “Έχουμε ήδη ξεκινήσει τη φετινή περιοδεία. Είναι πολύ ωραίο το καλοκαιρινό κλίμα. Ο κόσμος έχει άλλη διάθεση και οι συγκεκριμένες συναυλίες είναι πολύ ιδιαίτερες, γιατί έχουμε την ευκαιρία να δούμε κόσμο που δεν έχει τη δυνατότητα να μας δει πολύ συχνά και τις περιμένει αυτές τις εμφανίσεις”, είχε δηλώσει η τραγουδίστρια στο TLIFE.

Ανάμεσα στους σταθμούς της περιοδείας ήταν και η Καλαμάτα. Λίγο πριν την εμφάνισή της εκεί βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα και την κόρη της Ηλέκτρα στο Κατάκολο. Έφτασαν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής με το σκάφος και το επόμενο πρωί η Πέγκυ έβγαλε μια βόλτα το παιδί της με το καρότσι στην αγορά του Κατακόλου.

/

Στη συνέχεια απόλαυσε μαζί με το σύζυγό της, όπως βλέπεις στην φωτογραφία του ilialive, τον καφέ της σε γνωστή καφετέρια. Το διήμερο του ζευγαριού πέρασε με βόλτες με το σκάφος και βουτιές σε κοντινές ακτές.

Το βράδυ του Σαββάτου η τραγουδίστρια μετέβη οδικώς μέχρι την Καλαμάτα για να τραγουδήσει σε γνωστό μαγαζί της περιοχής και επέστρεψε αμέσως μετά στο Κατάκολο και να απολαύσει εκεί και την Κυριακή με την οικογένειά της.

Read More

And More