Ε. Παπαρίζου: Αποκαλύπτει ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για εκείνη!

Η Έλενα Παπαρίζου δεν σταμάτησε να ταξιδεύει και να τραγουδά φέτος το καλοκαίρι! Ένας από τους σταθμούς της καλοκαιρινής περιοδείας της με τις Melisses ήταν η Άμφισσα όπου βρέθηκε την Παρασκευή.

Η τραγουδίστρια νιώθει μεγάλη χαρά που μέσα από τις συναυλίες που δίνει έχει την δυνατότηα να γνωρίσει πολλά όμορφα μέρη της χώρας μας τα οποία δεν είχε επισκεφτεί αλλά και να δώσει χαρά στους θαυμαστές της που θα την δουν από κοντά.

Αν και συνάντησε πολύ κίνηση στο δρόμο, χάρηκε πάρα πολύ τη διαδρομή και μάλιστα δεν παρέλειψε να ανεβάσει και φωτογραφία στο twitter με το μαγευτικό τοπίο που αντίκρυσε!

Η Έλενα κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στην πόλη, λίγες ώρες πριν την συναυλία, έδωσε συνέντευξη σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. Μίλησε για το ξεκίνημά της με τους Antique, για την φιλία, την συνεργασία της με την Νατάσα Θεοδωρίδου το χειμώνα αλλά και τον Mister Perfect.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεις το σωστό σύντροφο. Είναι λαχείο!”, εξομολογείται η Έλενα και εξηγεί ποιος είναι για εκείνη ο ιδανικός σύντροφος: “Πάνω απ’ όλα πρέπει να έχει τρόπους. Να έχει μεγάλη καρδιά. Να τα έχει 400 και να με προσέχει, να με αγαπάει και να τον αγαπάω κι εγώ. Τι άλλο θέλει μαι γυναίκα;” φαίνεται πως εκείνη έχει βρει αυτό που ψάχνει στο πρόσωπο του νέου της συντρόφου αφού σύμφωνα με πληροφορέις του εδώ και λίγο καιρό είναι πολύ ερωτευμένη!

Άκου ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Δες backstage φωτογραφίες από τη ραδιοφωνική συνέντευξη:

Λίγο πριν την συναυλία φωτογραφήθηκε με τους ανθρώπους της ομάδας του Φωκικού φωτογραφήθηκε με τους ανθρώπους της ομάδας, καθώς η ΠΑΕ ήταν ο βασικός χορηγός.

Φυσικά, το βράδυ ξεσήκωσε το κοινό που βρέθηκε στο δημοτικό στάδιο Άμφισσας για να την απολαυσει! Η σέξι εμφάνισή της και το αστείρευτο κέφι ήταν αυτά που κέρδισαν τις εντυπώσεις! Δες φωτογραφίες:

Δες βίντεο από τη συναυλία:

Read More

And More