Δ. Βανδή: Εντυπωσίασε με καυτό σορτσάκι στην βόλτα της στην Κηφισιά!

Ιδιαίτερα έντονο ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο για την Δέσποινα Βανδή. H τραγουδίστρια μοίρασε το χρόνο της ανάμεσα στην οικογένειά της, στις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Posidonio και στις πρόβες για την συναυλία – υπερθέαμα για τα 20 χρόνια καριέρας του Φοίβου!

/

Η Δέσποινα αποτελεί τα τελευταία 16 χρόνια την “μούσα” του γνωστού μουσικοσυνθέτη και όπως ήταν λογικό η εμφάνισή της ήθελε να είναι άψογη! Μετά από τις εξαντλητικές πρόβες στο ΟΑΚΑ το αποτέλεσμα τους δικαίωσε όλους. Η τραγουδίστρια άνοιξε την βραδιά με την μεγάλη της επιτυχία “Γεια” και φυσικά ήταν εκείνη που την έκλεισε με ένα ιδιαίτερο τραγούδι για εκείνη, το “Σήμερα”.

Κατά την διάρκεια των προετοιμασιών, κατάφερε να ξεκλέψει όμως και λίγο χρόνο για τον εαυτό της και τις φίλες της! Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε το μεσημέρι του Σαββάτου να απολαμβάνει μια χαλαρή βόλτα σε κεντρικό δρόμο στην Κηφισιά. Δίπλα της ήταν η καλή της φίλη και δικηγόρος Μαρία Γρηγορίου. Στη συνέχεια οι δυο γυναίκες κάθισαν για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής.

/

Αυτό που κέρδισε όλα τα βλέμματα όμως ήταν το καλογυμνασμένο σώμα της τραγουδίστριας και η σικάτη εμφάνισή της. Με ένα καυτό σορτσάκι που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της και κεφάτη διάθεση, η Δέσποινα εντυπωσίασε! Το αποτέλεσμα αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο αφού τους τελευταίους τρεις μήνες ακολουθεί πρόγραμμα εντατικής γυμναστικής.

/

Διάβασε περισσότερα στο Hello και ΟΚ! που κυκλοφορεί

Read More

And More