Τι κάνουν στον ελεύθερο χρόνο τους οι D. Beckham, A. Jolie, Τ. Cruise και M.Kunis;

Τι κι αν είναι σουπερ σταρ έχουν κι αυτοί τις μικρές τους αδυναμίες όπως όλοι μας και στον ελεύθερο χρόνο τους μαζεύουν αντικείμενα που για εκείνους είναι ξεχωριστά πως ήταν τα γραμματόσημα πριν από μερικές δεκαετίας ή τα ελληνικά χαρτονομίσματα όταν ήρθε το ευρώ ; Ε, έτσι κάπως και οι αστέρες του Χόλυγουντ όταν βρίσκουν χρόνο είτε μαζεύουν αντικείμενα, είτε απλά ασχολούνται με αυτό που τους κάνει να περνάνε καλά. Εμείς σου συγκεντρώσαμε τα πιο ενδιαφέροντα χόμπυ ώστε να δεις ακόμη μία μικρή διάσταση της προσωπικότητας τους.


Weirdo! Ο Johnny Deep για ακόμη μία φορά μας εντυπωσιάζει με τη συνήθεια του να συλλέγει limited edition κούκλες Barbie.


Ο καρδιοκατακτητής Leonard Di Caprio έχει καθαρά αγορίστικες συνήθειες και το αποδεικνύει ακόμη και με την συνήθεια του να συλλέγει χαρακτήρες από τα Star Wars.


H Angelina Jolie που είναι γνωστή για τις σκοτεινές πλευρές του χαρακτήρα της δεν θα μπορούσε να συλλέγει κάτι άλλο από σουγιάδες όπου τον πρώτο μάλιστα της τον πήρε η μαμά της όταν ήταν 14 ετών. Κι εμένα η μαμά μου στα 14 μου αγόρασε βολβούς για φασόλια δεν μου έμεινε συνήθειο από τότε!


Η Mila Kunis στον ελεύθερο χρόνο της θέλει να παίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια και πιο συγκεκριμένα το War of Warcraft και μπορώ από τώρα να την δω με τον Ashton Kutcher να ξημεροβραδιάζονται παίζοντας.


Ο ποδοσφαιριστής David Beckham που τόσο επίπεδο δεν το περίμενε ούτε κι ο ίδιος από τον εαυτό του στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την φωτογραφία και μάλιστα θέλει να το κάνει και επάγγελμα.


Ο Tom Cruise που σίγουρα έχει ελεύθερο χρόνο αφού ακόμη και για γυναίκα άλλοι ψάχνουν για εκείνον άντε να γυρίσει καμιά ταινία και μετά τι; Θα σηκωθεί λοιπόν θα πάρει τηλέφωνο και τον Beckham ( που θα βγάζει φωτογραφίες) και τον Will Smith και θα ασχοληθούν με την ξιφομαχία.

Read More

And More