Τ. Σωτηροπούλου: Την γνωρίσαμε ως το κορίτσι του Bond! Πώς είναι όμως στην καθημερινότητά της;

Στα 25 της, έγινε το “κορίτσι” του James Bond. Πραγματοποίησε ένα από τα όνειρα χιλιάδων κοριτσιών και σίγουρα και δικό της και κατάφερε να κερδίσει την προσοχή των διεθνών μέσων. Ποια είναι όμως η Τόνια Σωτηροπούλου στην καθημερινότητά της; Η νεαρή και ταλαντούχα ηθοποιός αφήνει για λίγο τα ” όπλα” και αποκαλύπτει τον πραγματικό της εαυτό στο περιοδικό GLAM.

Πως είσαι στην καθημερινότητα σου; ” Είμαι χαμηλών τόνων. Ζω μια ήρεμη ζωή με τους φίλους μου, που για μένα είναι ο κόσμος μου, η οικογένεια μου.

Εκτιμάς την Τόνια;
” Είναι σημαντικό πράγμα να φτάσεις σε μια φάση της ζωής σου και να λες ” με εκτιμώ πολύ”, αισθάνομαι ότι κάνω κάτι καλό, με θεωρώ καλό άνθρωπο.Κυρίως με σέβομαι.”

Συνήθως φτάνουμε σε αυτό το σημείο έπειτα από περίοδο που αγγίξαμε πάτο. Εσύ έχεις φτάσει σε αυτό το στάδιο; “Σαφέστατα, και μάλιστα πολλές φορές. Έχω κάνει τραγικά λάθη και εγώ, κυρίως συναισθηματικά. Βρήκα ευτυχώς μια ισορροπία, και μάλιστα νωρίς.”

Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος σου; ” Δεν ξέρω αν είναι κάτι συγκεκριμένο.”Ας πούμε έμεινα τρία χρόνια στην Ελλάδα και έκαν τηλεόραση χωρίς να το θέλω. Είχα μπερδευτεί, αισθάνθηκα ότι προδίδω το όνειρο μου.”

Με τους συντρόφους σου πως λειτουργείς; ” Είμαι τρομερά ανασφαλής. Είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να το διαχειριστεί. Δίνω πολλά αλλά είμαι απαιτητική από τη σχέση μου.”

Η λέξη “γάμος” τι σημαίνει για σένα; ” Δεν μου λέει τίποτα, για μένα ο γάμος είναι ένα πάρτυ. Η έννοια της οικογένειας μου αρέσει πολύ. Μπορεί να είσαι με έναν άνθρωπο καλά, να έχεις κάνει παιδιά και να είσαι ευτιχισμένος. Το να παντρευτείς τι θα άλλάξει; Ιδανικά θα ήθελα να βρω το σύντροφο της ζωής μου με τον οποίο θα είμαστε συνοδοιπόροι.Όλοι το έχουμε ανάγκη.”

Παιδάκι θα ήθελες να κάνεις; “
Μου αρέσουν πάρα πολύ,πεθαίνω για τα παιδιά.Είναι παράδειγμα για το πως πρέπει να ζούμε τη ζωή μας”

Πιστεύεις ότι είσαι όμορφη;” Δεν πάω στον καθρέφτη μου να πω ” τι όμορφη που είσαι” άλλα έχω αντίληψη της εξωτερικής μου εμφάνισης.”

Ποιο είναι το πιο δυνατό σου σημείο; “Ως προσωπικότητα το χιούμορ μου. Εμφανισιακά θεωρώ ότι έχω ένα δυνατό πρόσωπο, δυνατά χαρακτηριστικά. Μου αρέσει γιατι μπορώ να κάνω πολλά πράγματα, να παίξω πολλούς ρόλους.”

Το πιο αδύναμο; ” Η ανασφάλεια, που με πάει μεν μπροστά γιατί δεν επαναπαύομαι. Στην εμφάνιση μου κατά περιόδους έχω θέμα με το σώμα μου, γιατί ποτέ δεν υπήρξα πολύ αδύνατη. Όταν όμως ξέρω ότι θα ξεκινήσω γυρίσματα, κάνω δίαιτα και είναι βασανιστήριο να μην τρώω.Μου αρέσει πολύ το φαγητό”

Read More

And More