H εξομολόγηση της Αγγ. Ηλιάδη στον Θ. Γεωργαντά!

Μια ωραία και απολαυστική συνέντευξη έδωσε η Αγγελική στον Θέμη για τη μουσική της πορεία από «Τη Μοναξιά Φοβάμαι» μέχρι την τελευταία της επιτυχία «Τραυματισμένε Μου Έρωτα», για το video clip του ομώνυμου κομματιού σε σκηνοθεσία του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, την διασκευή του κομματιού της γιαγιάς της Καίτης Γκρέυ στο all time classic κομμάτι «Μια Γυναίκα Μόνο Ξέρει», αλλά και για το επερχόμενο άλμπουμ της που αναμένεται να κυκλοφορήσει με τη νέα της δισκογραφική εταιρεία, Platinum Records.

Στην ερώτηση για το πώς επιλέγει τα κομμάτια της, η ίδια απάντησε πως διαλέγει αυτά τα κομμάτια που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αισθάνεται ότι την εκφράζουν. Δεν αρνήθηκε τον τίτλο της «λαϊκής» τραγουδίστριας, ενώ παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία της να κάνει συνέχεια καινούργια πράγματα, να πειραματίζεται και να δοκιμάζει τον εαυτό της δίχως να περιορίζεται σε ένα είδος μουσικής, ενώ δε θα είχε πρόβλημα να τραγουδήσει και κομμάτια σε ξένο στίχο! Μάλιστα έμμεσα αποκάλυψε ότι σύντομα πρόκειται να την δούμε σε μια πολύ πρωτότυπη συνεργασία…

Μεταξύ άλλων ο Θέμης Γεωργαντάς δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην πιο καίρια ενότητα των ημερών, αυτή της Eurovision. Η Αγγελική δήλωσε πρώτα απ’ όλα τη χαρά της που η Ελλάδα κατάφερε να συμμετέχει και φέτος στην Eurovision δεδομένης της δύσκολης οικονομικής κατάστασης της χώρας, συμπληρώνοντας ότι εάν η ίδια αναλάμβανε τον τιμητικό ρόλο της εκπροσώπησης θα ήθελε να πάει με ένα τραγούδι που θα φέρει ένα χαρακτηριστικό ελληνικό ήχο.

Για το κομμάτι της γιαγιάς της Καίτης Γκρέυ «Μια Γυναίκα Μόνο Ξέρει», σημείωσε ότι ποτέ δεν θα υπάρξει άλλη Καίτη Γκρέυ που να μπορέσει να ερμηνεύσει το κομμάτι όπως η μεγάλη αυτή λαϊκή τραγουδίστρια και ότι η ίδια επέλεξε να το διασκευάσει ώστε να το επανασυστήσει στα ακούσματα της σημερινής γενιάς παντρεύοντας, με τη βοήθεια του μουσικού παραγωγού Μάριου Ψιμόπουλου, ένα κλασικό λαϊκό άκουσμα με τον ήχο του σήμερα.

Το πιο… πικάντικο κομμάτι της συνέντευξης ακολούθησε όταν η Αγγελική και ο Θέμης μεταφέρθηκαν στο γνωστό εξομολογητήριο της εκπομπής όπου ακολούθησαν πολλές αποκαλύψεις. Η Αγγελική δε δίστασε να παραδεχτεί ότι πολύ συχνά σε σχέσεις έχει τύχει να τσεκάρει από περιέργεια το κινητό του φίλου της ή στη χειρότερη των περιπτώσεων μπορεί να έχει ψάξει ακόμα και στα πράγματα του! Ενώ στην ερώτηση για το αν έχει υπάρξει θύμα ή θύτης, η ίδια δε δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει παίξει και στους δύο ρόλους στο παρελθόν.

Δες απόσπασμα της εκπομπής

Read More

And More