Σ. Τσιμτσιλή: Η πρώτη φωτογράφιση ως μέλλουσα μανούλα!

Στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή και είναι πιο χαρούμενη ποτέ. Ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και μιλάει γι’ αυτό με μεγάλο ενθουσιασμό. Η κόρη που περιμένει άλλωστε ήταν αυτό που έλειπε για να ολοκληρωθεί η ευτυχία της με τον Θέμη Σοφό. Φωτογραφίζεται λοιπόν για πρώτη φορά ως μέλλουσα μανούλα και μιλάει στο περιοδικό ΟΚ! Και τον Αστέρη Κασιμάτη για τα συναισθήματά της.

Πόσα παιδιά ονειρεύεστε να αποκτήσετε;
Τουλάχιστον δύο. Βλέπεις, εγώ μεγάλωσα έχοντας μια αδερφή και ο Θέμης αντίστοιχα έχει άλλες δύο, οπότε έχουμε μάθει να μοιραζόμαστε αγάπη και παιδικές αναμνήσεις. Ιδανικά, λοιπόν, αν με ρωτάς δεν θα θέλαμε ένα παιδάκι, αλλά επειδή και πάλι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στη ζωή κάθε ζευγαριού, αν ο Θεός θέλει να μας φέρει μόνο αυτό το ένα θα το αγαπήσουμε , αφού για εμάς θα είναι τα πάντα.

Εκφράζεσαι με επιφύλαξη. Είχε προηγηθεί κάποια εγκυμοσύνη με δυσάρεστη κατάληξη;

Θα σου πω απλά ότι νιώθω ευλογημένη γι` αυτό που έχει έρθει στη ζωή μου, αλλά θέλω να πω σε κάθε γυναίκα ότι δεν πρέπει να σταματάει σε μια ατυχία, πρέπει να συνεχίζει να πιστεύει στο όνειρο της να το διεκδικεί, και το τελειώνω εδώ. Οι ατυχίες είναι στη ζωή, αλλά δεν πρέπει να χάνουμε το κουράγιο και την πίστη μας στο όνειρο.

Αγχώνεσαι για όλα όσα πρέπει να κάνεις ως μητέρα;
Λίγο αγχώνομαι, γιατί είχα και εγώ μαι πολύ καλή μαμά. Θα ήθελα να είμαι αντάξιά της μαμάς μου. Επειδή έχω χάσει και τον πατέρα μου, πάντα είχα το όνειρο της οικογένειας. Και σκέφτομαι “ωραία τόσα χρόνια το ονειρευόσουν, τώρα που γίνεται πράξη θα ανταπεξέλθεις”. ‘Εχω αυτή τη φοβία γιατί στη θεωρία όλα είναι εύκολα, στην πράξη όμως;

Πώς αντιμετωπίζεις τις αλλαγές στο σώμα σου;
Από την αρχή ήμουν σε μια κατάσταση που είπα “έχεις αγχωθεί πολύ για το σώμα σου, τη διατροφή σου… Αυτή την περίοδο θα τη ζήσεις!”. Ήδη έχω αφεθεί. Είμαι 5 μηνών κι έχω πάρει 7 κιλά, δεν είναι λίγα. Ακούω άλλες γυναίκες που πήραν σε όλη την εγκυμοσύνη οκτώ και εννέα κιλά και δεν έχω περάσει το δύσκολο τρίμηνο, που αναπνέεις και παίρνεις βάρος. Κάνω πιο εύκολα τις παρασπονδίες μου.

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί

Read More

And More