O γιος του Brad Pitt και της Angelina Jolie είναι ίδιος ο πατέρας του!

Με κατάξανθα μαλλιά μέχρι τον ώμο, γυαλιά τύπου aviator και ένα σοφιστικές μαύρο σακάκι, ο μικρός Knox Jolie- Pitt μοιάζει με μικρογραφία του μπαμπά του! Ακριβώς έτσι τον απαθανάτισε ο φακός των παπαράτσι όταν το ζεύγος Bradgelina αποφάσισε να πάει βόλτα με τα δίδυμα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Λος Άντζελες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

/

Ο μικρός Knox Jolie Pitt περπατάει δίπλα στον πατέρα του με στιλ που μας θυμίζει απόλυτα εκείνον και σχεδόν αυστηρό ύφος όσο ένας ενήλικας!

Ο μικρός Knox βγαίνει από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και απαθανατίζεται από τους paparazzi. Το στιλ θυμίζει πολύ τον διάσημο μπαμπά του!

Μαζί με τον Knox ήταν και η δίδυμη αδερφή του Vivienne που κρατιόταν χέρι- χέρι με την μαμά της. Και το στιλ της τετράχρονης δίδυμης είναι εξίσου εκκεντρικό. Τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει στην βόλτα με τους γονείς της ήταν μαύρο κολάν, από πάνω μαύρη φούστα, παλτό με animal prints και… σαγιονάρες!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τέσσερις τους φάνηκαν να το διασκεδάζουν, ενώ μια πηγή που μίλησε στον Perez Hilton είπε τα εξής: “Χαμογελούσαν και απολάμβαναν τη μέρα! Μπορεί να πει κανείς ότι τους αρέσει πολύ να βλέπουν τα παιδιά τους να μαθαίνουν!”.

Φεύγοντας αγόρασαν μόνο έναν πορτοκαλί δεινόσαυρο από το Μουσείο! Θα μπορούσαν και καλύτερα για ζεύγος Bradgelina!

Read More

And More