Ν. Θεοδωρίδου: Ανεβαίνει Θεσσαλονίκη και μιλά για τον έρωτα, τα botox και τις πλαστικές επεμβάσεις!

Στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις εμφανίσεις της με τον Ηλία Βρεττό η Νατάσα Θεοδωρίδου, μετά την επιτυχία της στο “Βοτανικό” με την Έλενα Παπαρίζου. Η γνωστή ερμηνεύτρια φωτογραφήθηκε για την αφίσα του νέου της σχήματος και μίλησε για όλους και για όλα.
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Hello!”, η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκάλυψε πως στον έρωτα δεν υπάρχουν κανόνες, ενώ δήλωσε πως είναι πλέον πολύ ανακουφισμένη μετά την εισαγωγή της κόρης της Χριστιάνας στο πανεπιστήμιο.

Μιλώντας για τον έρωτα και τις σχέσεις αποκάλυψε: “Στον έρωτα δεν χωράνε όρια και κανόνες. Το συναίσθημα είναι το μόνο πεδίο στο οποίο πρέπει να νιώθουμε απόλυτη ελευθερία” και συμπλήρωσε: “Σαφώς και ο έρωτας είναι σημαντικός στη ζωή μας και ευλογημένος όταν υπάρχει”.

Στην ερώτηση αν έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις, σημείωσε χαρακτηριστικά: “Πολύ έντιμα σας επαναλαμβάνω ότι εγώ στο πρόσωπό μου δεν έχω επέμβει και ας λένε διάφορα για μένα. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι ξεβάφομαι πολύ καλά και βάζω μια καλή κρέμα. Γυμναστική, από την άλλη, δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου” και πρόσθεσε: “Θα κατέφευγα μόνο σε κάτι που δεν θα αλλοίωνε το πρόσωπό μου. Ούτε την ηλικία μου κρύβω, ούτε έχω καμιά πρεμούρα να εξαφανίσω τις ρυτίδες. Botox έχω κάνει”.
Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More