Δ. Βανδή: Διασκέδασε στο μαγαζί του Φ. Σεργουλόπουλου! Φωτογραφίες

Στο Γκάζι βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Δέσποινα Βανδή και συγκεκριμένα στο μαγαζί του Φώτη Σεργουλόπουλου, Shamone. H τραγουδίστρια διασκέδασε και γέλασε με την ψυχή της, βλέποντας στη σκηνή τον Παντελή Καναράκη.

Μαζί της ήταν ο φίλος της Γιώργος Καπουτζίδης, ο ηθοποιός Γιώργος Κοψίδας και φυσικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.
Η Δέσποινα ήταν casual ντυμένη κι έδειχνε να είναι σε τρελά κέφια!

Δες φωτογραφίες

src=/files/Image/NEWS/2013/FEVROUARIOS/27-2/VANDIIII.jpg

src=/files/Image/NEWS/2013/FEVROUARIOS/27-2/VANDIIIII.jpg

src=/files/Image/NEWS/2013/FEVROUARIOS/27-2/VANDIII.jpg

Λίγα λόγια το Cine Shamone που επικερατεί κάθε Τρίτη στο… Shamone

Το ποπ κόρν δίνει τη θέση του σε δοκιμασμένα ποτά, οι κόκκινες βελούδινες καρέκλες μπαίνουν στην άκρη και η κλειστή κινηματογραφική αίθουσα παίρνει τη μορφή της ανανεωμένης σκηνής του Shamone.

Στo «Cine Shamone» ετοιμαστείτε να δείτε την πιο ανατρεπτική και ανορθόδοξη ματιά σε κινηματογραφικές ταινίες από τον παγκόσμιο και ελληνικό κινηματογράφο, με τραγούδια από τα 60’s, 70’s, 80’s, 90’s αλλά και της σημερινής μουσικής σκηνής.

Και όταν η κλακέτα σημάνει την έναρξη, η μουσικοθεατρική σατυρική παράσταση «Cine Shamone» ξεκινάει. Η αλησμόνητη Στέλλα από την θρυλικό έργο του ’50, η ινδή Ναργκίς από την ταινία του bollywood «Γη ποτισμένη με ιδρώτα» και ο κακός από το δραματικό γουέστερν «Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος» είναι μερικοί μόνο από τους χαρακτήρες που θα περάσουν από την σκηνή του Shamone για να ανατρέψουν τα πάντα, δίνοντας καινούργιες προτάσεις και λύσεις στα προβλήματα των τότε ηρώων.

Εμφανίζονται οι: Σοφία Βογιατζάκη, Παντελής Καναράκης, Γιώργος Αλουπογιάννης, Στέργιος Νταουσανάκης, Γιώργος Κοψιδάς, Αλεξάνδρα Κουλούρη

Σε ρόλο έκπληξη ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Κείμενα, σκηνοθεσία, χορογραφίες: Παντελής Καναράκης
Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Αλουπογιάννης
Πιάνο: Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος
Κιθάρα, μπουζούκι: Γιώργος Δορλής
Κοστούμια: Μαρία Καραπούλιου

Πάρε μια γεύση από την παράσταση του Π. Καναράκη

Read More

And More