Μ. Ντενίση: Μιλάει ανοιχτά για τις φήμες που την θέλουν να πάσχει από Πάρκινσον!

Η Μιμή Ντενίση το τελευταίο διάστημα ζει μόνιμα στην Κύπρο καθώς πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτική σειρά του νησιού. Μιλώντας στο περιοδικό “Life” και στον Πιερή Παναγή περιγράφει την ζωή της μακριά από την κόρη της, αναφέρεται στην καριέρα της, τις αποτυχίες, απαντά στις φήμες που τη θέλουν να πάσχει από Πάρκινσον αλλά και στα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου.

Ένας άνθρωπος που απολαμβάνει για πολλά χρόνια την επιτυχία, πώς διαχειρίζεται μια αποτυχία;
Πρέπει να είσαι κουτός αν νομίζεις ότι δεν θα σου συμβεί ποτέ. Στην καριέρα μου, ζήτημα αν έχω κάνει 3 παραστάσεις που να μην πήγαν καλά. Το High Society, ήταν ένα έργο που μου πήγαινε φοβερά, ήταν εξαιρετικός ο θίασος αλλά δεν άρεσε. Την άλλη χρονιά, έκανα ένα άλλο και έσκισε. Σε μια καριέρα τόσο μεγάλη δεν μπορείς να μην κάνεις λάθη, να μην έχεις ατυχίες.

Δεν λείπετε όμως πολύ από το σπίτι; Η Μαριτίνα δεν παραπονιέται;
Το παιδί μου είναι μια χαρά. Τώρα λείπω αλλά όταν είμαι στην Αθήνα της αφιερώνω πάρα πολύ χρόνο. Είμαστε μαζί συνέχεια, αυτοκόλλητες.

Δεν έχετε τύψεις ως μητέρα; Ούτε τώρα που λείπετε 3 μήνες;
Μεγάλωσε πια, είναι στα 12. Δεν θέλει να είναι συνέχεια με τη μαμά της. Θέλει να μιλάει στα τηλέφωνα και δεν με θέλει πάνω από το κεφάλι της.

Είστε αυστηρή μαζί της;
Η ίδια λέει ότι είμαι η πιο αυστηρή μαμά της τάξης. Είμαι πολύ ανοιχτή βέβαια γι’ αυτό μου λέει τα πάντα. Και για το φλερτ της και ποιος της αρέσει. Θέλω όμως να μένει στην ηλικία της. Εκεί είμαι αυστηρή. Βλέπω ας πούμε συμμαθήτριές της να παίρνουν ένα ταξί και να πηγαίνουν μόνες σινεμά και να γυρνάνε ό,τι ώρα θέλουν. Να πάει και η Μαριτίνα σινεμά, να δει το αγόρι της και τις φίλες της αλλά θα πάει με κάποιον δικό μου και θα γυρίσει μέχρι τις 10:30. Αν τα κάνει αυτά από τώρα στα 15 τι θα κάνει;

Ένα δεύτερο παιδί δεν θέλατε;

Θα ήθελα. Ξέρω όμως πως επειδή δουλεύω τόσο πολύ, δεν θα είχα το χρόνο να είμαι καλή μαμά με ένα δεύτερο παιδί. Με τη Μαριτίνα είμαι καλή γιατί έχω ασχοληθεί μαζί της. Δεν είναι από τα παιδιά που έχουν μεγαλώσει με Φιλιππινέζες.

Και ένα γάμο; Θα τον επιχειρούσατε ξανά;

Παντρεύτηκα δυο φορές. Τη μια επειδή επέμενε η κόρη μου και την άλλη επειδή επέμενε ο Φέρτης. Πάντα για κάποιο λόγο προκαλούσα στους άντρες να θέλουν να με παντρευτούν. Ποτέ όμως δεν ήθελα γάμους.

Κάνοντας ένα Google search δίπλα στο όνομά σας βγάζει τη λέξη Parkinson. Να τολμήσω να ρωτήσω αν ισχύει κάτι τέτοιο;
Πρόκειται για μια ανήθικη φήμη που βγήκε τότε που είχα πέσει από τη σκάλα. Φορούσα τακούνι στιλέτο και ένα μακρύ παλτό, μιλούσα στο τηλέφωνο, μπήκε το τακούνι στο στρίφωμα και έπεσα από τη μαρμάρινη σκάλα. Ευτυχώς επειδή έχω πολλά μαλλιά και φορούσα γούνα με προστάτευσαν και δεν έπαθα κάτι χειρότερο. Για 15 μέρες ζαλιζόμουν, το κεφάλι μου είχε φύγει από τη θέση του και έτρεμε και αυτό έγινε μυθιστόρημα. Το έκαναν όμως για να σταματήσουν μια δουλειά που είχα για την τηλεόραση.

Το Αλ Τσαντίρι το παρακολουθείτε; Σας μεταφέρουν τις αναφορές του Λαζόπουλου;
Δεν τον παρακολουθώ γιατί δεν με διασκεδάζει αυτό το χιούμορ. Ο Λαζόπουλος μου άρεσε όταν έκανε τους Μήτσους. Αυτό που κάνει τώρα είναι μονότονο. Λέει τα ίδια και τα ίδια. Όχι μόνο για μένα, για όλους. Δεν τον γνωρίζω λοιπόν και δεν έχω ασχοληθεί μαζί του. Εγώ έχω ασχοληθεί με την Ολυμπία Δουκάκη και με τον Ian McKellen.

Read More

And More