Κ. Αργυρός: Το Fame Story, η πρώτη ερωτική εμπειρία και η σύγκριση με το Ρέμο!

Φέτος είναι αναμφισβήτητα η χρονιά του Κωνσταντίνου Αργυρού. Έχει καταφέρει με αργά αλλά σταθερά βήματα να ξεχωρίσει και βρίσκεται το όνομά του ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Έχοντας στις βαλίτσες του μία νέα δισκογραφική δουλειά που έχει ήδη αγαπηθεί ξεσηκώνει την αθηναϊκή νύχτα με τις εμφανίσεις του στο Posidonio. Παρόλα αυτά, ο Κωνσταντίνος παραμένει ένα σεμνό και πολύ ντροπαλό παιδί που το μόνο που τον νοιάζει είναι η δουλειά του και να την κάνει καλά.

Βέβαια, η εωτερική του εμφάνιση είναι κάτο που βοήθησε στο να γίνει περισσότερο δημοφιλής και αν αναρωτιέστε αν αυτή την περίοδο βρίσκεται σε σχέση την απάντηση την δίνει ο ίδιος μέσα από την τεέυταία του συνέντευξη στο περιοδικό OΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Παραδέχεται λοιπόν πως, εδώ και ένα χρόνο είναι μόνος του, έχει κάνει τρεις μακροχρόνιες σχέσεις στη ζωή του, ενώ έχει κάνει σχέση με μεγαλύτερή του στο παρελθόν. Ακόμα, μιλάει για το Fame Story, την πρώτη του ερωτική εμπειρία και την σύγκριση με τον Αντώνη Ρέμο.

/

Για το Fame Story
Δεν μπορώ να πω ότι με βοήθησε το Fame Story. Ούτε πόρτες μου άνοιξε, ούτε βρήκα κάποια δουλειά μετά από αυτό. Στο μόνο που με ωφέλησε ήταν ότι με έκανε να δω πιο σοβαρά το τραγούδι και να σταματήσω να το αντιμετωπίζω με τον ενθουσιασμό του 19χρόνου που μόλις είχε τελειώσει το σχολείο και δεν ξέρει καλά καλά τι θέλει να κάνει στη ζωή του.

Για τη σύγκριση με τον Αντώνη Ρέμο
Σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα τον Αντώνη Ρέμο, γιατί έχει μια αξιοζήλευτη πορεία στον χώρο και έχει πει φανταστικά τραγούδια. Τον θαυμάζω πάρα πολύ, αλλά αν κάποιος πει για μένα ότι προσπαθώ να μιμηθώ, πόσω μάλλον ότι τον αντιγράφω, μάλλον δεν έχει μελετήσει καλά τη δουλειά μου ή είναι κακοπροαίρετος. Ας αφιερώσουν λίγο περισσότερο χρόνο σε εμένα και μετά ας με κρίνουν. Με τον Αντώνη έχουμε συναντηθεί πολλές φορές και κάνουμε λίγο παρέα. Είναι ένας αξιολάτρευτος άνθρωπος και πραγματικά αν παρατηρήσει κανείς τον τρόπο που κινείται στον χώρο, αλλά και ερμηνεύει τα τραγούδια του, έχει να πάρει πολλά.

/

Για την πρώτη του ερωτική εμπειρία
Η πρώτη μου ερωτική επαφή έγινε στα 16, οπότε εκεί πια ήξερα τι έκανα. Ήμουν με την κοπέλα μου ήδη ενάμιση χρόνο, οπότε ήταν κάτι που ήρθε μόνο του, πολύ αυθόρμητα και πολύ ρομαντικά. Είμαι αρκετά ρομαντικός στις σχέσεις μου και φροντίζω να το εκδηλώνω με λόγια ή με πράξεις και μου αρέσει να κάνει το ίδιο και η σύντροφός μου. Θυμάμαι, πριν μερικά χρόνια στα γενέθλιά μου, είχε έρθει η σύντροφός μου μαζί με το σκυλάκι της και με ξύπνησαν φορώντας δύο χάρτινα καπελάκια που έγραφαν Happy birthday. Εκείνη κρατούσε ένα μικρό σοκολατένιο κέικ με αναμμένο κεράκι και μου ζήτησε να το σβήσω, αφού έκανα πρώτα μια ευχή. Είναι μια πολύ γλυκιά εικόνα που μου έχει μείνει.

/

Για την ιδανική σχέση
Για μένα η ιδανική σχέση είναι αυτή που στη σκέψη της χαμογελάς. Είναι ωραίο πράγμα να μπορεί να σε κάνει ο άνθρωπός σου να χαμογελάς. Αλλά δεν υπάρχει συνταγή για την ιδανική σχέση. Ακούω κάποιους που λένε ότι οι μεγάλοι έρωτες έρχονται «μπαμ και κάτω». Εμένα πάντως μου έχει τύχει να γνωρίσω κάποια και να με ιντριγκάρει από την πρώτη στιγμή αλλά ο έρωτας να έρθει σιγά σιγά. Τα πάντα είναι θέμα χημείας.

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί

Read More

And More