Η Δέσποινα Καμπούρη ποζάρει με την μαμά, τη γιαγιά και την προγιαγιά της!

Η Δέσποινα Καμπούρη μας συστήνει τη μαμά, τη γιαγιά και την πρόγιαγιά της. Η όμορφη δημοσιογράφος ποζάρει, για πρώτη φορά, με τις γυναίκες που διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα της ενώ μιλά για τις αξίες και τις αρχές που θέλει να δώσει στην κόρη της, Έλενα. Αυτές τις πέντε γενιές τις ενώνει, όπως εκμυστηρεύεται η Δέσποινα στο περιοδικό Hello και την Χριστίνα Κόμπου, η αγάπη και ο σεβασμός που τρέφουν η μία για την άλλη.

Αυτό που τους αρέσει να κάνουν όλες μαζί
Να μαζευόμαστε στο σπίτι της γιαγιάς Γαλάτειας, να τρώμε λιχουδιές και τα αφρικανικά φαγητά που μας έχει ετοιμάσει -η γιαγιά Γαλάτεια είναι η καλύτερη μαγείρισσα του κόσμου-, να παίζουμε με την μικρή που είναι πάντα η πρωταγωνίστρια της παρέας και, φυσικά, να παίζουμε μπιρίμπα. Δεν μπορείς να φανταστείς τι γίνεται στο σπίτι. Στρώνουμε την τσόχα στην τραπεζαρία, χωριζόμαστε σε ζευγάρια, ψήνουμε καφέδες και ξεκινάει η μάχη! Τις περισσότερες φορές μας “τρώει λάχανο” το Αλικάκι που δεν αφήνει φύλλο να πέσει κάτι. Αλλά και η γιαγιά Γαλάτεια δεν πιάνεται. Κάποιες φορές μας ακούει όλη η πολυκατοικία. Ειδικά το καλοκαίρι που παίζουμε στη βεράντα!

Τι θέλει να πάρει η Έλενα από τη μαμά, τη γιαγιά και την προγιαγιά της
Πραγματικά με συγκινεί πολύ αυτό που συμβαίνει στην οικογένειά μας. Η Έλενα είναι το τρισέγγονο της γιαγιάς Γαλάτειας. Σπάνια το συναντάς αυτό. Δεν θα ξεχάσω τη συγκίνηση στο μαιευτήριο, λίγο μετά τη γέννηση της μικρής. Τα “κορίτσια” μου με περίμεναν στο δωμάτιο και ήταν όλα τόσο ωραία. Έχουμε σχεδόν την ίδια νοοτροπία και οι τέσσερις. Δεν αποκλίνουν σε μεγάλο βαθμό τα βασικά στοιχεία του χαρακτήρα μας. Θα ήθελα να πάρει τη δοτικότητα και την ευαισθησία της μαμάς μου, τη συμπόνια και την ψυχραιμία που επιδεικνύει η Αλίκη στα δύσκολα και τις φοβερές μαγειρικές ικανότητες της γιαγιάς. Κατά τ’ άλλα, εύχομαι να γίνει εργατική και δίκαιη. Ελπίζω να γίνει και φιλόζωη, αν και μας έχει δείξει ήδη τέτοια δείγματα. Στο δρόμο σταματάμε κάθε τρεις και λίγο για να χαϊδέψουμε τα σκυλάκια και τα γατάκια που συναντάμε. Μακάρι να γίνει καλός άνθρωπος.


Οι γυναίκες που διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα της


Η δημοσιογράφος με τη μαμά της, Χριστίνα


Η μαμά, η γιαγιά Αλίκη , η προγιαγιά Γαλάτεια και η κόρη της Δέσποινας σε μία φωτογραφία

Διάβασε περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί

Read More

And More